čtvrtek 17. prosince 2015

Prodaja stanova beograd

Sajt broj za nekretnine u Srbiji! Dorćol, Stari Gra Beograd Postoji mogućnost zakupa garaže za 50e, galeriju, podno grejanje. Rakovica, Petlovo brdo - Kružni put Kijevo, 43mStan - Beograd , Petlovo brdo, Kružni put Kijevo. Prodaja kuća Višnjička banja. U naselju Višnjica, kuca za prodaju, specifičnih kvaliteta i rasporeda, standarnih za ovaj deo Beograda.


Kuća od crvene fasadne cigle, po projektu Energoprojekta, uknjižena, koja se zbog kaskadnog terena sastoji od više polunivoa (po – stepenika visine 17cm).

Direktna prodaja nekretnina u Srbiji. Prvi oglasni portal za direktnu prodaju nekretnina u Srbiji. Kontakt podatke oglašivača možete pronaći na stranici detaljnog.


LIDER je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu , stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Astra Invest se bavi investiranjem, izgradnjom i prodajom stanova.


Iza sebe imamo niz uspešno izgrađenih stambenih objekata na lokacijama koje se nalaze u Zemunu. Uknjiženi, odmah useljivi stanovi. Sarađujemo sa pouzdanim firmama i bankama, kako bi smo Vam omogućili sigurnu kupovinu ili zakup vaše nekretnina DIREKTNO bez ikakvih troskova.

Pogledajte novoobjavljene oglase stanova na portalu Srbija-nekretnine i otkrijte neverovatne mogućnosti! Novi Beograd , Blok 11c (Stari Merkator). Beograd prodaja detaljna pretraga nekretnina sa odlicnom ponudom. Izuzetno brza i efikasna pretraga.


Stambeno-poslovni kompleks na atraktivnoj lokaciji u bloku na Novom Beogradu. Visok kvalitet stanovanja za zdrav i aktivan život svih generacija. Kostenloser Versand verfügbar.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Novogradnja na samo par kilometara od centra Beograda, u Višnjičkoj banji. Očekuje vas prelep stambeni kompleks za miran život. Brzom, preciznom, jednostavnom pretragom do željene nekretnine. Nekretnine kao na dlanu. Zvezdara, Stari Đeram - Bulevar kralja Aleksandra, 65mStan - Beograd , Stari Đeram, Bulevar kralja Aleksandra.


Opis: Extra LUX stanovi na Zvezdari Crveni krst ul.

Square je stambeno-poslovni objekat smešten na eskluzivnoj lokaciji u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu. Ne odgovaramo za tačnost i istinitost dokumenata ili greške koje. Dobro došli u Vaš novi dom. Beograd Objekat se nalazi u mirnom delu Dedinja u blizini Belog dvora. Zgrada sa dva ulaza po stambenih jedinica, poslovnim prostorom u suterenu i garažom sa parking mestima kao i dodatni parking prostor u dvorištu.


Najbolje i najpovoljnije cene stanova na atraktivnim i ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Svi naši objekti su izgrađeni na osnovu odobrenja za izgradnju, sa svim potrebnim saglasnostima, sa svom potrebnom i urednom građevinskom dokumentacijom. STEPIN BREG BEOGRAD IZUZETNA LOKACIJA.


Najpovoljnija cena na tržištu. Stanovi po meri i najzahtevnijih kupaca. Jednosobni stanovi , jednoiposobni stanovi , dvosobni stanovi , troiposobni stanovi.


Lokali za one koji prepoznaju poslovnu pri. Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i garaže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky