středa 2. prosince 2015

Motorová pila husqvarna 560 xp

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. The best chainsaw in the world! Nejlepší řetězová pila na světě! Najlepsza piła łańcuchowa na świecie!


Píla sa vyznačuje moderným dizajnom a inovatívnym riešením, ktoré umožňuje pohodlné ovládanie. Možno předvést na místě. Lehoučká pila s perfektním výkonem. Husqvarna chainsaw parts.


Mit unserem Preisvergleich sparen! Velmi dobrá a vysoce výkonná pila od Husgvarny, Husgvarna 5XP Autotune 5. Veškeré informace o produktu. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Vykon kW,objem ccm. Velice silná,rychlá,výkonná pila.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Je velmi lehká a přitom výkonná. Veľmi výkonná motorová píla z našej najnovšej generácie veľkých píl. Výkon píly a tlmenie vibrácií sú dimenzované pre práce, ktoré vyžadujú používanie dlhšej reznej časti.


VÝROBEK NELZE POSÍLAT POŠTOU, POUZE OSOBNÍ ODBĚR PO ZAŠKOLENÍ NA NAŠÍ PROVOZOVNĚ! Zdvihový objem válce, cm³ 5cm³ Vrtání válce mm Zdvih válce mm Výstupní výkon, kW kW Maximální otáčky motoru při. Naše zkušenost: pila pro profesionály, vhodná na dlouhou lištu. PC, a jeste se chci zeptat kdyz budu tankovat 1oktanovy benzin, musim ji taky nechat seridit?


STROJ NELZE DODAT ZÁSILKOVOU SLUŽBOU Z DŮVODU NUTNOSTI. Motorová řetězová pila HUSQVARNA 555. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Užitečný je nenáročný systém Auto Tune, který zajišťuje optimálně nastavený motor pro co nejlepší výkon v jakýkoliv podmínkách. Lze ji použít až s vodící lištou.


Unikátní motor s technologií X-Torq poskytuje. Dva roky v těžbě a poté před dvěma lety výměna ložisek , pístu a kroužku. Odzkoušená a položená do police nevyužitá. Původně s vyhříváním ,ale bylo odstraněno.


Funkční , vyčištěná , startuje bez problému. Pila je asi let stará. Známky používání proto bez záruky. Alte Schlepper, junge Weiber, sind die besten Zeitvertreiber!


Zacnu asi takhle rozhoupal jsem se k 5z duvodu me potreby poloprofesionálniho nasazani v lese. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky