čtvrtek 17. prosince 2015

Molitanové plážové lehátko

Dětské skládací plážové molitanové lehátko BM0Medvídci, lze složit na díly. Spodní strana je zhotovena z pevného a odolného PVC, horní strana z bavlny s potiskem v různých designech. Lehátko možno nastaviť do dvoch polôh (sed-ľah). Skvělý pomocník na kamenité pláže.


Kvalitní materiály Vlastní sklad Garantujeme rychlé.

Skládací plážové molitanové lehátko Milano-(5cm) - Barva: velryby. Zahradní lehátka) Hodnocení produktu:. Třícentimetrová vrstva kvalitního a. Polohovatelné plážové lehátko , ve kterém je radost posedět. Kombinace rámu z voděodolné listnaté překližky a pevné textilní látky zaručují dlouhou životnost a příjemné posezení.


Potah lehátka si navíc můžete nechat potisknout vlastním designem. Molitanové plážové podložky se navíc dají využít vcelku univerzálně i při kempování či turistice. Navíc jsou velmi skladné, protože je lze složit do malého balíčku a nést za uši jako tašku.

Lehátka oceľové, drevené, s reguláciou operadla a lehátka skladacie. Plážové ležadlá v ponuke obchodu Dajar. Ideálne na odpočinok v lone prírody. Je ideální na piknik, na pláž, kemping nebo na dovolenou.


Jako každé plážové lehátko skládací jej lze snadno složit a přenášet na místa potřeby. Lze jej snadno složit na díly do tvaru tašky s držadly a díky tomu je snadno přenosné a skladné. Vyrobeno v Evropské Unii. Ve složeném stavu je možno použít jako plážovou tašku.


Vnitřní materiál - polyuretanová pěna. První typ lehátka je navíc vybaven nafukovacím polštářkem a na spodní straně má hliníkovou vrstvu, která dobře izoluje. Kovová konstrukce s plastovými doplňky. Lehátka jsou v zelené a fialové barvě s puntíky nebo s modrými proužky ve dvou variantách.


Jako noivinku uvádíme plážové lehátko s desénem maskáčoviny. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Tato lehátka jsou vyrobena z měkkého molitanu, na kterém si budete připadat jako na obláčku.

Molitanové lehátko je ideální věc na koupaliště, kamenitou nebo písečnou pláž, piknik nebo na jakoukoliv dovolenou u vody. Jistě znáte ten pocit otlačených loktů a boků z celodenního ležení na tvrdé zemi. Dopřejte si pohodlí s molitanovým lehátkem, Vaše tělo Vám poděkuje. Skládací molitanové plážové lehátko s námořnickými proužky, výška 3cm. Ahoj, obracím se s prosbou, zda jste někde k obchodě (Hypernova, Kauflan Lidl atd atd) neviděli takovou tu plážovou malitanku.


Rozložení barev produktu se může od obrázku lišit. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Akce na plážové lehátko v Tesco Vyhledáváme slevy na plážové lehátko v letácích Tesco. Na dotaz plážové lehátko v letáku Tesco bylo nalezeno akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky