pátek 4. prosince 2015

Křepelka japonská chov

Jmenuji se Vítězslav Kanclíř a jsem chovatelem japonských křepelek. Moji snahou je propagovat chov křepelek a výrobou a prodejem chovatelských potřeb pro křepelky případně pomoci dalším chovatelům k vybudování svého vlastního chovu křepelek. Kde se dají chovat křepelky ? Vybudovat si chovatelské zařízení není pro kutila nic složitého. Je více možností chovu a to volný chov ve voliérách.


Chov a prodej křepelek, křepelčích vajec a masa.

Domestikace japonské křepelky proběhla koncem středověku ve 14. Autor: Archiv ireceptar. První zmínky o chovu japonských křepelek jsou z 12.


Za každou krabičkou křepelčích vajec je mnoho poctivé práce a lásky. Za tyto vejce Vám ručím tím nejcennějším. Japonska, důvodem chovu byl „zpěv“ samečků. Podle mínění jiných, což akceptuje i tento text, se jedná o dva dobře rozlišitelné druhy, které se ani příliš neliší způsobem života, ale obývají různé části světa.


Vše pro chov křepelky japonské - klece, krmivo, obaly na vejce, líhně, kroužky, napáječky.

Internetový prodej, kamenná provozovna v Ostravě - Nové Bělé. Prodám Nabízím násadová vejce křepelek. Vyrábíme nové klece pro chov křepelek. Součástí klece je pozinkovaný plech na trus, napáječka, krmítko.


Nemám hospodářský chov křepelek a velice se mu bráním! KŘEPELKA JAPONSKÁ – CHOVEJTE KŘEPELKY ! Kohout se vyjadřuje zvuky. Pro křepelky je typická nenáročnost a rády se odvděčí vajíčky a masem i začínajícím chovatelům. Chov křepelek hračkou i pro nezkušené chovatele. Pro užitkový chov se nejčastěji využívají křepelky japonské, které svým majitelům poskytnou nejvíce vajíček a chutné maso.


CHOV líhnut í odchov a výkrm. Připomíná tak svým zbarvením tučňáka. Bílá barva peří zde není převládajíc. Potěšte i vy křepelky, tím že jim dáte trochu slušnou životní úroveň a prostor.


Byť je ptáčkem malým, křepelka japonská nám může nabídnout mnoho: v šesti týdnech svého života je už pohlavně dospělá, a každý den Vám snese minimálně jedno vejce. Na sklonku nosného života Vám navíc poskytne své výživné a jemné maso. K dalším výhodám chovu křepelky japonské patří i její nenáročnost na místo.

Její chov je možný dokonce i ve městech. Nosná křepelka se využívá na snůšku vajec. Křepelky dělíme na dva druhy, nosnou a masnou. Před pár lety o ní málokdo věděl, ale jsme v době, kdy naše kuchyně zažívají velké obrození v oblasti zdravé výživy , a tak je mezi chovateli křepelka japonská momentálně doslova módním hitem. Snáškový typ se vyznačuje vysokou produkcí vajec, masný typ je určen k produkci brojlerových křepelek, které jsou určeny ke konzumu.


Masná křepelka vznikla splynutím brojlerového typu. Klec na domácí chov křepelek Inzerát byl odebran z oblíbených. Domácí vajíčka křepelky japonské Inzerá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky