středa 2. prosince 2015

Hlučínské jezero akce

Jeho voda patří stabilně mezi nejčistší v kraji. Koupání psů je zde bohužel zakázáno. Všechna práva vyhrazena. Vytvořte si vlastní web zdarma!


Zadej název zastávky nebo ulice, odkud chceš vyrazit a najdi si nejlepší dopravní spojení. Vybírejte online ze stovek skvělých festivalů, koncertů a dalších kulturních akcí. UPOZORNĚNÍ NÁVŠTĚVNÍKŮM SAUNY: Permanentky do sauny bez čárových kódů nebudou akceptovány, nejsou již platné. Voda v něm patří k nejčistším v kraji a nabízí tak jedno z nejkrásnějších koupání na severní Moravě. Hlučínské jezero na Opavsku vzniklo zatopením bývalé štěrkovny.


Koupe se tu jak přímo v jezeře, tak ve dvou bazénech v přilehlém areálu. Oblíbenou atrakcí je také vodní lyžování nebo windsurfing, pokud preferujete spíše klidnější trávení volného času, můžete si tu zapůjčit loďku a projet se po jezeře. Sportovně - rekreační areál v Hlučíně.


Informační a komerční web o městě Hlučíně. Tato akce je velmi populární jak mezi účastníky, tak i mezi diváky. Svým obsahem je zaměřena na rodiny s dětmi a má prezentovat um našich předků v pohybu.


Diváci se můžou těšit jak na prohlídky stojících historických vozidel, tak je. Vše co se děje kolem vás na jednom místě“ Letní kina. Zveme vás na Dětský den se spoustou zábavy, soutěží, legrace. Jezero Hlučín vzniklo zatopením bývalé štěrkovny.


Dnes na jeho březích najdete sportovně-rekreační areál. Kromě skvělého koupání v jedné z nejčistších nádrží v kraji, dvou bazénech a dětském brouzdališti tady na vás čeká spousta sportovních aktivit : plážový volejbal, minigolf, tenis, ruské kuželky, stolní tenis, fotbal nebo košíková. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Kemp na břehu Hlučínského jezera umístěný do rozsáhlého sportovně rekreačního areálu s travnatými plážemi, přírodními bazény a sportovišti. V areálu jsou pořádány pravidelné kulturní a sportovní akce.


Každý víkend koncerty a diskotéky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie (více informací). Používáním tohoto webu s tím.


Jde o bývalou štěrkovnu, která byla na počátku 90. V sezóně je oblíbeným vyhledávaným cílem ke koupání a rybaření. V prodeji – bez možnosti rezervace v infocentrech.


Za poznáním místní kultury a legend projeli Panamu, džungle Kostariky, Nikaraguu, Belize, nebezpečný Honduras, vulkány plný El Salvádor, Guatemalu i Mexiko. Zažili nečekané a vše zdokumentovali. Na svých světaznalých strojích. Mějte přehled o našich novinkách z turistického portálu KEMPY-CHATY. Vyberte si z největší nabídky ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Podle předpokladů se jen okolo jezera upraví celkem šest a půl kilometrů hrází, odbagruje se bahno v řece Opavě až po jez v Děhylově a opraví a vybuduje se nová infrastruktura komunikací včetně uvedeného mostu. Celkem 1cenných medailí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky