čtvrtek 29. října 2015

Trebon bazen

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Městské slatinné lázně Aurora v Třeboni nabízejí sport, aktivní odpočinek i relaxaci v novém komplexu zvaném Wellnesscentrum Aqua viva.

Umístění: Třeboň, okres Jindřichův Hradec - Jihočeský kraj Turistická oblast: Třeboň a okolí, Třeboňsko, jižní Čechy - Horní Lužnice, Jindřichohradecko. Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné. Lázně Aurora Třeboň se nachází v rozsáhlém lesoparku, v klidném prostředí na břehu rybníka Svět. Specializací lázeňského domu je léčba poruch. Nabízíme Vám levné ubytování v Třeboni v apartmánu v přízemí zděného domu nedaleko městského centra.


K dispozici jsou oddělené dva třílůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC, možnost úschovy kol a parkování před domem. Katalog služeb v Třeboni a na Třeboňsku, informace pro turisty a vodáky, kulturní program a kalendář akcí na Třeboňsku! Lokální katalog služeb založený na mapách.

Otevřená platforma pro firmy a uživatele. Hledáte levné a dobré ubytování v Třeboni pro celou rodinu či partu přátel? Penzion Třeboň U Draka nabízí ubytování s venkovním bazénem, velkou. Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že v termínu 15. Klientům není poskytována žádná náhrada.


Přijďte si jen tak zalenošit, odpočinout nebo se opalovat. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Hotely a ubytování v Třeboni. Garance stejné nebo nižší ceny. Od začátku srpna máte možnost si v našem Turistickém informačním centru na Masarykově náměstí v Třeboni zakoupit divadelní předplatné.


Předprodej vstupenek online - eVstupenky na top akce. Lázeňský komplex AURORA naleznete na západním okraji jihočeského města Třebon v klidném prostředí rozsáhlého parku na břehu rybníka Svět. Jednoduchý výběr ubytování v Třeboni. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. Vzhledem k tomu, že bude kvůli rekonstrukci 1. Domažlicích, je nutné, aby si majitelé permanentek vybrali své návštěvy ještě během červn.


Plavecký stadion se těší na Vaši návštěvu!

FOTOSOUTĚŽ Připravujeme pro vás fotosoutěž o lákavé ceny. Bližší podmínky brzy zveřejníme. Já, i moji kolegové, z uskupení Společně pro Třeboň, podporujeme přístavbu bazénu u lázní Aurora.


Naše představa vychází z poptávky. Pokoje v penzionu jsou útulné a příjmně barevné. Většina z nich je pro až osoby, ideální pro čtyřčlennou rodinu. Prohlídky třeboňského zámku a hrobky Schwarzenbergů od úterý do neděle, v čase od 9. Od letošního roku bez polední přestávky.


Webové stránky penzionu a lazebny Bílý jednorožec v Třeboni. Výběrové řízení - referent(ka) stavebního řádu Město Třeboň hledá nového kolegu nebo kolegyni na pozici referenta stavebního řádu. Nacházíme se přímo v centru města a tak se k nám dostanete pohodlně jak autobusem, tak autem. Komfortně zaparkujete na našem neplaceném parkovišti a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky