úterý 27. října 2015

Truhlíky na muškáty

Hrantíky a truhlíky na muškáty , či popínavé kvety pekne ozdobia parapet alebo zábradlie na balkóne. Môžu byť z plastu, keramiky či ratanu, jednofarebné alebo so vzorom. Na zábradlí môžu byť truhlíky v hákovom držiaku alebo model, ktorý sa priamo posadí na zábradlie.


Kvetináč - truhlík je vhodný na okno či na zábradlie pomocou držiakov z našej ponuky. Nejvděčnější a také nejméně náročné na pěstování jsou muškáty.

Tyto okrasné rostliny můžeme pěstovat již od konce dubna , stačí jen počkat, až budete mít jistotu, že se nevrátí noční mrazíky. Než nakoupíte převislé muškáty (Pelargonium peltatum), zkontrolujte truhlíky , které pro výsadbu máte. Ideální jsou samozavlažovací truhlíky s třemi až pěti knoty, které v letních vedrech nejen zajišťují plynulý přísun vláhy, ale vyrovnávají i teplotu substrátu. V této kategorii naleznete venkovní truhlíky na terasu, samozavlažovací truhlíky , ratanové, zahradní truhlíky na květiny, interiérové, květináče na okno, závěsné truhlíky na balkón, dekorační květináče, terakotové, moderní, luxu. Také bych se spíš přikláněla k tomu,sázet každé zvlášť a líp pak i vyniknou.


Na Slovensku sú najčastejšie pestované muškáty čiže pelargónie krúžkované (Pelargonium zonale) a v týchto rokoch nachádzajú obľubu tiež muškáty previsnuté (Pelargonium peltatum). Vyberajte si Kvetináče a truhlíky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na.

Po roce je to opět tady! Za pět týdnů už bude čas vyndat truhlíky a květináče na balkony a terasy. Přemýšlíte, co do nich zasadíte, abyste si. Truhlíky na květiny koupit o objednat u OBI.


Velkou oblibu si získali samozavlažovací truhlíky , které zaručí vláhu pro vaše rostliny. Pokud sháníte levné klasické truhlíky pro muškáty , prohlédněte si např řadu pelarginia. Na klasické „balkónovky“ je ještě čas, přesto už truhlíky nemusí zůstávat prázdné. Osázet je můžete typicky jarními květinami, jako jsou tulipány , narcisky , petrklíče , sedmikrásky, modřence, krokusy , velkokvěté pryskyřníky, hyacinty , macešky a další.


Dnes se zaměříme na truhlíky. Je čas s nimi něco udělat, osázet je, aby se okna rozzářila vodopády barev. Omezovat se jen na muškáty nemusíme. Celek můžete doplnit také závěsnými květináči s efektními držáky , které se hodí kamkoliv.


Samozavlažovací truhlíky mají „dvojité dno“. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Květináče a truhlíky - Heureka.

Hodí se do oken, na balkony a lodžie, i do volně stojícího truhlíku či květináče na zahradě. Muškáty jsou královny květin do truhlíků. Muškátů existuje mnoho druhů (převislé, vzpřímené, velkokvěté, anglické muškáty a mnohé další) a každý z těchto druhů má jiné nároky na zálivku, umístění atd. Jsou druhy muškátů, které kvetou již v květnu a jejich vegetační období končí až s příchodem prvních zimních mrazů. Všechny muškáty jsou ale trvalky, takže je v nádobách na zimu přeneseme do prostředí, kde je teplota do 15°C, snížíme zálivku na minimum a na jaře nám zase začnou bohatě růst.


Případně se mohou stát matečními kusy, z nichž odebíráme řízky pro nové rostliny. Moderní samozavlažovací truhlíky vám nabízíme v atraktivních barvách. Zásobníky na vodu a truhlíky můžete podle svého vkusu kombinovat a dosáhnout tak originálních barevných kombinací, aby květiny v truhlíku opravdu vynikly. Nyní však zažívají muškáty velký comeback a znovu se z nich stala nejprodávanější balkónová rostlina. V našem zahradnictví prodáme každý rok na tisíc rostlin.


Mějme na paměti, že okenní truhlíky jsou především pro okrasu. Pokud si mladé rostlinky pěstujeme sami ze semínek nebo množíme řízkováním, přesazujme je do truhlíků až ve chvíli, kdy budou mít narašená poupata. První zavlažovací truhlík na světě, který stvořil zahradník. Ameriky, Anglie, Austrálie, Německa, Rakouska, Švýcarska a říkají, že u nich mají pouze jednodílné samozavlažováky, které se jim neosvědčily.


Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas k zasílání obchodních sdělení, který můžete v budoucnu odvolat. Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky