pondělí 26. října 2015

Cementový postřik

Cementový postřik je prvním krokem k aplikaci vápenocementové jádrové omít. Při rekonstrukci starého domu se vždy uplatní tradiční technologie starých mistrů. Vhodný pro ruční i strojní zpracování ve vnějším i vnitřním prostředí. Postřik pro úpravu podkladu pod všechny druhy jádrových omítek.


Výrazně zlepšuje adhezi následně aplikovaných vrstev k běžným zdicím materiálům.

Postřik je určen pro úpravu podkladu pod všechny druhy jádrových omítek. Je vhodný pro ruční i strojní zpracování ve vnějším i vnitřním prostředí. Cena platí při odběru 4kg, jinak příplatek.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Slouží jako podkladní postřik před použitím sanačních omítek. Zvyšuje tahovou přilnavost mezi zdivem a jádrovou omítkou. A to Cementem vmychanym do te hrube K(- pomer nevi).


Chtěl bych s ještě zeptat na cementový postřik , v jakém poměru namíchat a jak.

REACH), v platném znění Datum vydání: 01. Ve smyslu § 22a zákona č. Jde většinou o několikavrstvý systém. Přímo na zdivo se nanáší cementový postřik. Pokud je součástí stěny například betonový překlad nebo jiné.


Obouchat, vyškrábat spáry. Namíchat vlastní maltu na postřik a jádro. Vyměřit terče, navlhčenou zeď omítnout, abyste měl rovinu. Nalepit tenkovrstvým tmelem (také jde namíchat doma ze základních dostupných surovin, když víte jak na to). Zakončit profily, zaspárovat.


Na takto připravené zdivo se dále aplikuje první nához, tzv. Některé zdroje jako další z výhod uvádějí náklady na materiál a práci, které jsou v porovnání s klasickým vícevrstvým systémem ( cementový postřik , jádrová omítka a vnitřní jemná omítka – štuk) až o jednu třetinu nižší. Na běžn é zdivo aplikovat cementový post řik maltou VSM nebo 02. Na kamenné nebo betonové zdivo aplikovat VSM D. Na extrémn ě hladké a nenasákavé podklady použít cementový spojo- vací m ůstek ZHB.


To znamená, že cementová podlaha potrebuje cementový poter a podklad z anhydridu zasa anhydridový poter. Aký osvedčený postup nivelizácie sa osvedčil vám?

CHcem nivelizovať betónový podklad v garáži,už je napenetrovaný ale nedá s mi vykonať nivelizáciu na celú plochu garáže naraz. Môžem rozdeliť niveliáciu na dve časti a aký postup mám zvoliť? Jádrová omítka ruční jemná. Bezprostředně po uložení je na cementový potěr aplikován postřik proti nadměrnému vysychání.


Podlaha je pochozí již po hodinách a zatížení je možné po 5-dnech. Hrubá vápenná omítka: jednovrstvá omítka tloušťky 15–mm. Malta se nanáší na zaschlý a znovu navlhčený postřik z vápenocementové malty a uhladí se dřevěnými hladítky.


Hladká vápenná omítka: provádí se stejně jako předchozí, avšak povrch je hlazený, stříkaný apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky