pátek 30. října 2015

Sekera husqvarna

Praktische Spezialgeräte für Ihren Garten. Die Infos zu den Geräten gibt´s hier! Jetzt online informieren. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Mit diesen Werkzeugen geht die.

Vhodná k prosekávkám a likvidaci buřeně. Kempingová sekera kovaná Menšia sekera vhodná pre použitie v lese alebo rôzne práce v prírode, napríklad pre štiepanie dreva na táborák. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hlava sekery je opatřena specielní. HUSQVARNA 75CM Táto ťažšia štiepacia sekera je ideálna pre štiepanie väčších polien a palivového dreva.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Riesenauswahl an Markenqualität. Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Ručne kovaná sekera vyrobená z najkvalitnejšej švédskej ocele. Husqvarna Heckenschere Motor gibt es bei eBay! Povrch je protiskluzový a zajišťuje zvýšenou bezpečnost při práci. Skvelý pomocník pri stavbe prístreškov, spracovanie palivového dreva, rezbárstvo a presné práce.


Na objednávku V predajniach nie je na sklade. Sekera Fiskars X– XXL s plastovým puzdrom. Záruka rokov po registrácii. Nezastaví sa pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Výsledkem je sekera pevná a ostrá.


Topůrko je vyrobeno ořechovce vejčitého, což přináší pevnost a sílu, kterou od topůrka očekáváte. Má zakalenou zadní plochu, a proto může být používána jako palice nebo společně se štípacími klíny. Punc ruční práce jde poznat na první pohle dýchá z nich teplo domova a venkova. Každá sekera HULTAFORS je osazena velice kvalitním celomasivním topůrkem, které pochází z ořechovce bílého, který se hojně vys.


Naše firma se zabývá dovozem a prodejem velice kvalitních a krásných seker vyráběných v malém rodinném podniku Gränsfors Bruks ve Švédsku. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie tesarska sekera. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Univerzální lesnická sekera husqvarna. Mačetová sekera husqvarna. Moderní design a dobrá ergonomie při štípání. Výkonná univerzální sekera pro různé práce se dřevem, zejména tesařské nebo práci v lese.


Pokud vám schází nějaká součást, je skoro jisté, že ji najdete u nás. Hodnotenie produktu:. Značka: HUSQVARNA Obchodní č. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky