pondělí 26. října 2015

Pěstování amarylis

Holländische Blumenzwiebeln. Riesenauswahl an Markenqualität. Amaryllis- gibt es bei eBay! Jetzt kaufen bei Gärtner Pötschke!


Rostliny krásně zakvetou i na parapetu nad ústředním topením.

Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Je to rostlina velmi vhodná i pro začátečníky.


Krásné výrazné květy na silném stvolu. Chcete-li na zahradě opravdu pestrobarevné květy, které budou vypadat moc hezky, pak je tato. Svými velkými a exotickými květy dokáže upoutat. Do listopadu jsem ho nechala na balkóně, dodávala hnojením živiny.


Hnojení i zálivku jsem omezovala, dokud listy tzv.

Damit sie jedes Jahr erneut blühen, brauchen die Pflanzen vor allem nach der Blüte. Hladká strukturovaná zeleň narůstá na začátku léta, poté zmizí. Pokud se chcete o své milované rostliny postarat tak, aby se vám později odvděčily krásnými květy, měli byste je nejprve spolehlivě rozeznat. Nádherně kvetoucí hvězdníky jsou chloubou každého pěstitele. Potřebují však specifické podmínky a prevenci proti chorobám, jako je červená spála.


Tato okrasná cibulovina, která kvete čistě růžovými květy, bývá kvůli jisté podobnosti. Pěstování amarylis není v Česku příliš rozšířené. Pokojové květiny zvané obvykle amarylis nebo amarylka se správně česky nazývají hvězdník.


Hvězdník je cibulovina, která je nejen krásná, skromná a. Die nur zwei Arten sind in Winterregen-Gebieten des südlichen Afrika verbreitet. Při pěstování a péči o amarilis bychom měli mít na paměti to, že tato rostlinka miluje teplo. Pochází z tropického prostředí.


Pro své pěstování potřebuje amarilis teplo. Zapomenout nesmíme ani na to, že je amarilis pro člověka i zvířata jedovatý. Koho by tyto okrasné domácí rostliny nedokázali potěšit?


Přemýšlíte, že byste i vy zkusili.

Chtěli byste letos na Vánoce zvolit mén. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Vypěstovat krásný květ amarylisu se podaří jen málokomu.


Je to totiž rostlina, která potřebuje jak dostatečné hnojení, tak i specifickou zálivku a. Dobrý den, asi před měsícem jsem si koupila v květináči cibuli amarylis , která už měla dva stonky s uzavřenými květy. Před několika dny mi jeden stonek. Tato cibulovitá rostlina je pěstována především pro své krásné květy, které mají trychtýřovitý tvar. Rostou na dlouhém stonku po - v bílé.


Návod a rady na pěstování hvězdníku najdete zde. Cibule se vysazují tak, aby byly z jedné poloviny až dvou třetin nad povrchem substrátu. Výběr substrátu je pro zdárný růst velmi důležitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky