pátek 30. října 2015

Hnojivo na vinnou révu

Zajistí všechny potřebné živiny pro zdravý růst Obsahuje optimální poměr dusíku. Vinnou révu totiž napadají roztoči i houbové choroby. Nezapomeňte také na důkladné přihnojení, protože víno často trpí nedostatkem mikroprvků jako je bor, molybden nebo železo. Nedostatek mikroprvků může zapříčinit chlorózy a další fyziologické nemoci.


Vícesložkové minerální hnojivo určené k hnojení vinné révy. A ve spolupráci s těmito pěstiteli a šlechtiteli vám kromě hnojiv na vinnou révu a hnojiv na ovocné stromy a keře přinášíme také veškerou potřebnou techniku a pomůcky pro ochranu a sklizeň vaší úrody.

SULKA EXTRA je minerální hnojivo pro doplnění konkrétních živin. Rostlina si tak může potřebné látky brát kořeny i listy a nezatěžuje ji tak rozvod živin. Hlavními prvky, které hrají při výživě révy rozhodující roli, jsou dusík, fosfor, draslík, hořčík, vápník, bor, zinek, molybden, měď, železo a mangan. Agro HNOJIVO PRO VINNOU RÉVU díky optimálnímu poměru živin splňuje požadavky pro zdravý vývoj a silný růst révy, bohatou plodnost a vysokou kvalitu hroznů.


Je to hnojivo s nízkým obsahem chlóru. Lze ho použít i ke hnojení všech ostatních rostlin. Vyšší obsah hořčíku zajišťuje zdravé zelené listy.


A protože o hnojení mikroprvky se většinou nejméně staráme, ale hlavními živinami hnojíme vinnou révu poměrně intenzívně, bývá i tento zjev častý.

Nejčastějším případem je nadměrné hnojení vinné révy fosforem, ve formě superfosfátu, jímž se může vyvolat hlavně na neutrálních a alkalických (zásaditých) půdách nedostatečný příjem železa a zinku. Na zrajících bobulích vnikají hnilobné skvrny, jejich pokožka praská a odlupuje se. Hnojivo je speciálně připravené dle potřeb révy vinné. Za vlhkého počasí se vytváří na napadených místech šedý povlak.


Proti tomuto onemocnění provedeme v době zaměkání bobulí postřik přípravkem Teldor 5SC. Správným používáním tohoto hnojiva se můžete těšit z krásných, zdravých a chutných plodů. Agro hnojivo pro vinnou révu díky optimálnímu poměru živin splňuje požadavky pro zdravý vývoj a silný růst révy, bohatou plodnost a vysokou kvalitu hroznů.


Až na bór patří mikroprvky, které vinná réva potřebuje, ke skupině těžkých kovů. V organismu vinné révy slouží tyto těžké kiovy k tvorbě spojení mezi substrátem a enzymem. Vazbou na enzymy se mnoho násobně zvyšuje její rychlost.


Obsahuje optimální poměr dusíku. Hnojivo pro vinnou révu je určeno pro přihnojování révy vinné. S minerálním hnojivem Agro pro vinnou révu dosáhnete bohaté plodnosti a vysoké kvality hroznů. Doplňková věta nemusí být na označení uvedena, pokud není výrobek prodáván podnikajícím osobám. Další informace: žádné údaje ODDÍL 10: Stálost a reaktivita 10.


Reaktivita: žádné údaje 10. Produkt je za normálních podmínek chemicky stabilní.

Přírodní (organické) granulované hnojivo pro révu vinnou. Vhodné pro ekologické pěstování. Patří mezi ně plíseň révová (peronospora), padlí révové (moučenka), plíseň šedá (botrytida). Kromě včasného zásahu vhodnými fungicidy je zásadní i prevence, která začíná u výsadby keřů na vhodné stanoviště, pokračuje vyváženým hnojením a prosvětlování keřů.


Obávaná jsou také virová onemocnění. Abychom docílili sladkých a velkých hroznů, je nutné se o vinnou révu dostatečně starat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyvážený poměr živin obsažených v hnojivech podporuje zdravý vývoj rostlin a zároveň přispívá k bohatému nasazení poupat, k tvorbě listové zeleně zvýrazňující kresbu listů a bohaté násadě plodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky