čtvrtek 29. října 2015

Hotel modrá hvězda dobřany

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Now to Secure Your Deal! Hosté v hotelu najdou 21. Hotels in Modrá reservieren.


Schauen Sie sich Bilder an und lesen Sie.

Czech Republic, Dobrany. Nabízíme ubytování v hotelu. K dispozici je dvoulůžkových pokojů s kompletním vybavením a apartmán. Zajišťujeme snídaně či balíčky.


Vergleichen und buchen Sie jetzt! Schnell und sicher online buchen. Comparez et Économisez avec KAYAK.


Biere im Sortiment: Dobřanské Pivo Dobřanská Desítka Světlé Výčepní , Dobřanské Pivo Do.

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Réservez Votre Hôtel au Meilleur Prix. Latest starting price for this hotel ) - Save up to.


It also has a restaurant with a large garden terrace. Free internet access and satellite TV are standard in all rooms. View photos and read reviews. Pro pořádání různých akcí je k dispozici varna s výčepem, Formanka, salónek s balkónem, salónek s krbem a dvě venkovní terasy. This restaurant has earned 3. Find on the map and call to book a table.


Dobřanská desítka 10° Dobřanská Hvězda 12° Dobřanská Hvězda 14° Dobřanské pivo hořké (DPH) 15° Dobřanský Borec 11° Dobřanský Dragoun 16° Dobř. Provozujeme pivovar a restauraci s celkovou kapacitou restaurace 2míst. Aktuell freie Zimmer nach den gegebenen Forderungen.


Modrá Hvězda - Restaurace - Dobřany - Náměstí T. Recepce mimo uvedenou dobu na mobilnim telefonu. Rabatte für Gruppenbuchungen. Odhal jednu zajímavou osobnost, která je úzce spojená s Plzní.


Jeho restaurace nabízí téměř deset druhů nefiltrovaných a nepasterizovaných piv vlastní výroby od výčepní desítky po vysokoalkoholické speciály.

Součástí pivovarského areálu je i vlastní hotel. Zobrazte si informace a denní menu PIVOVAR RESTAURANT MODRÁ HVĚZDA v městě Dobřany. Více zjistíte na portále České hospůdky. V restauraci nabízíme pokrmy staročeské kuchyně.


Pivovarská zahrada s kapacitou 3mist. Brewery Modrá hvezda (Blue Star) is in Dobrany on T. As part of the brewery is a restaurant and a hotel the same name. Plzeň-jih Plzeňský Post navigation.


Ty leží na řece Radbuze jižně od Plzně a pyšní se nejenom pěkným historickým centrem, ale také známým pivovarem Modrá hvězda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky