pátek 23. října 2015

Prodám zahradní traktůrek

Kaufe Fahrrad 41cm im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Velmi spolehlivý motor chytá na cvrknuti.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Sroj je v krásném originálním stavu a plně funkční. Důvod prodeje: potřebuji. Dobré zahradní traktory jsou zárukou perfektního, rychlého a velmi pohodlného posečení trávníku na všech typech zahra práce je navíc spojena s potěšením z jízdy na atraktivním a výkonném stroji. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Vybavený výkonným motorem Kohler s tlakovým mazáním 15HP a manuální převodovkou s šesti. Podívejte se prosím na naši celou inzerci traktorů.

Hlavní válec se točí na ložiskách. HP, 2l, Mulčovací hlava, 2. Praktický zahradní traktor s žacím ústrojím se dvěma noži a 240litrovým sběrným košem. Zde naleznete inzeráty s tématikou zahradní traktory. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky zahradní traktory, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky zahradní traktory na Vámi zvolené téma inzerce.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Nabízím zahradní traktůrekYARD KING,záběr sečení76cm,motorBriggsStraton 11HP.


Tráva je sbírána do zásobníků, nejsou nafoceny. Místo předání Praha nebo Jablonec. Sekačka je k vyzvednutí na Mělnicku. Plně pojízdný a pravidelně servizovaný.


Užívaný jen pro domácí sekání. Výhradní dovozce rakouské značky Alko v Písku, však již je neprodává. Převodovka hydrostatiská, elektrické vysypání trávy, což je dobré.

Jen mám dilema, jak se bude traktůrek chovat s kopce a do kopce při zastavení. U mechanické převodovky je. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Závady: Nesvítí světlo,nebo ho neumím zapnout. Bez záruky,takže od koruny. Platnost tohoto inzerátu již skončila.


Nenastartoval jsem ho , ale motor točil chybí baterie. Prodávám od koruny , tudíž bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky