středa 21. října 2015

Varná stolička

Plynová varná stolička GSZvýkon: kWregulácia. Hořák je možné snadno rozebrat a vyčistit i špatně dostupná místa. Varná stolička je vyrobena z nerezové oceli, zaručuje tak snadné zajištění hygieny.


Podle preferencí můžete vybírat zařízení v typu elektrická varná stolička nebo plynová varná stolička. U všech zařízení vám garantujeme vysoký výkon a dlouhou životnost všech dílů.

Možnost použití hrnců s kapacitou až 100ltr. I, hořáky, kW - Piezo Kód zboží: TGP-319. I Konstrukce stoličky umožňuje vaření velké množství potravin v nádobách s velmi velkým objemem 3x.


TE-1F je vybavená platňou s prímerom 4mm a 3-stupňovým regulátorom výkonu. Možnosť použitia hrncov s kapacitou až 1l. Predám nerezovú elektrickú varnú stoličku FIMABO.


Stroje - Varna stolicka bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. REALEX International spol. Najlacnejšie Najdrahšie Najpredávanejšie Abecedne.


Garance nejnižších cen ! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Při objednávání uveďte typ plynu: GZ(zemní plyn) nebo propan-butan. Je určena pro vaření klasickým způsobem v hrncích nebo kastrolech – především polévek, čajů apod. Zadajte e-mailovú adresu vášho účtu.


Bude vám na ňu zaslaný overovací kód. Po jeho obdržaní si môžete zmeniť heslo k účtu. Skládá se z celonerezové svařené skříně se stavitelnými nožičkami. Vařidlovou část tvoří horní deska s kruhovou elektrickou plotnou. Plotna je vybavena omezovacím termostatem a její příkon se reguluje čtyřpolohovým přepínačem.


V našem sortimentu topných těles velkokuchyní najdete topné spirály v tyčovém provedení tak i keramické tělesa nebo topné spirály.

Plyn zemní nebo PB, nutno uvést při objednávce. Má tri samostatne regulovateľné horáky. Je vyrobená z vysokopevnej liatiny. V balení sú štandardne dodávané aj trysky na zemný plyn. Hadica, regulátor a spony na pripojenie plynového variča k fľaši s plynom sú súčasťou balenia.


Prerobenie variča na zemný plyn je potrebné zveriť servisnej organizácii s oprávneím na PB. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Topné spirály velkokuchyňských elektrických varných stoliček. Elektrická varná stolička VSE 6. Opis obstarávania Funkčná špecifikácia.


Plynové a elektrické varné stoličky jsou vhodným doplňkovým zařízením v kuchyních pro vaření v velkých hrncích nebo kastrolech. Varné stoličky jsou malé s výkonnými hořáky až kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky