úterý 27. října 2015

Vyžínač mcculloch

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. TLCS: vyžínač, ktorý šetrí váš čas Ešte nikdy nebolo vyžínanie trávy tak jednoduché. This feature is not available right now. Snadno ovladatelný a lehký vyžínač s novým designem a zpracováním. Zahnutá nosná trubka a oblouková rukojeť ulehčují práci.


Palivová pumpička usnadňuje startování.

Nosná trubka je dvoudílná pro úsporné skladování a transport. Ako správne namontovať hlavu alebo žací nôž na vyžínač. O sekání se stará struna, jejíž pracovní záběr je cm.


Ergonomické tvarování vyžínače se zahnutou nosnou trubkou a obloukovou rukojetí ulehčují práci a zvyšují efektivitu. Motor je vybaven palivovou pumpičkou, která usnadňuje startování. Nosná rúrka je dvojdielna pre úsporné skladovanie a transport.


McCulloch Trimmac je lehký vyžínač s jednoduchým ovládáním. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

McCULLOCH (Husqvarna) MTD Products AG (Německo) RIWALL. Křovinořezy značky Mc Culloch. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Lehký vyžínač s jednoduchým ovládáním. Mikeš - zahradní a komunální technika, Plzeň - Cukrovarská Blatná - B. Němcové 1Jednotlivé akční nabídky nelze kombinovat.


Príslušenstvo zahŕňa tiež vysokokvalitný ochranný odev, ako aj náhradné diely a nástroje na údržbu vašich výrobkov. Kostenloser Versand verfügbar. Li 40T Mcculloch Vyžínač na trávu Power Li-NK Li 40T používá stejnou, zaměnitelnou baterii, jednu baterii lze použít pro všechny stroje Power Li-NK. Funkce Power Boost se aktivuje stlačením tlačítka, což zvýší otáčky motoru při vyžínání hustší trávy a strunová hlava Tap N Go usnadňuje používání. MC CULLOCH TRIMMAC benz.


Plně vybavený strunovou hlavou, travním kotoučem a ramenním popruhem. Akumulátorový vyžínač Power Li-NK Li 40T používá systém kompatibilních baterií, kdy jedna baterie se hodí pro všechny stroje řady Power Li-NK. Motorové vyžínače mají tu výhodu, že při práci nemusí být připojení do sítě.


Pohon vyžínače zajišťuje benzínový motor. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Motor 2-taktní Zdvihový objem válce cm³ Výstupní výkon kW Výbava strunová hlava PHmotnost (bez řezného nástroje) 3. STOP vypínač se po vypnutí stroje automaticky vrací , takže vyžínač je vždy připraven ke spuštění.

Funkce Tap´n go zajišťuje automatické, rychlé a přesné vysouvání struny, jakmile je strunovou hlavou klepnuto o zem. Ochranný kombi-kryt lze použít jak se strunovou hlavou, tak s travním kotoučem. Držadla ve tvaru řidítek. Dvojitý nosný popruh s polstrováním pro maximální výkon a ergonomii. W hmotnosť: kg základná výbava : vyžínacia hlava.


Vybaven poloautomatickou žací hlavou Tap`n Go. NOVÁTOR, Trolejbusová Košice. Společnost CKP Chrudim nabízí svým zákazníkům servis a opravy zahradní techniky s mnoha letou zkušeností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky