čtvrtek 29. října 2015

Napouštěcí hadice

Velký výběr napouštěcích hadic pro všechny pračky, sušičky a myčky. Příslušenstvím k pračce, bez něhož se určitě neobejdete, je napouštěcí hadice. Lze ji použít nejen pro pračky, ale také pro myčky.


Prodáváme pouze originál. U nás nakoupíte pouze originální díly a příslušenství, které zajistí správnou funkci vašich spotřebičů. Všechny závity jsou na koncovkách shodné, hadice se liší pouze délkou. Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky.


Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop, která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Značková Whirlpool napouštěcí aquastopová hadice pro připojení myčky nebo pračky k přívodu vody. Určena pro vodu o teplotě do 90°C a pracovní tlak Bar.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Mikrovlnné trouby (všechny značky) Mora. Dodáváme s různým provedením koncovek. Koncovky obě rovné nebo s kolínkem.


Hadice napouštěcí na myčku nádobí, délka 5m. Vypouštěcí pračková hadice v šedé barvě je vyrobena z PE. Tato hadice se montuje přímo od spotřebiče ke kohoutku přívodu vody. Není vhodné ji použít jako prodlužovací hadici, pak totiž ochrana aquastopu ztrácí smysl. Součástí balení je i vrták na vyvrtání otvoru do rýny a do nádoby na vodu.


Pracovní teploty do 22° C. Naše produkty mají Ověřený původ. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Nejčastěji poškozené hadice u automatické pračky jsou přívodní hadice nebo odpadní hadice. O nás Zaměřujeme se na prodej průmyslových hadic od výrobce Semperflex. Tento zkušený výrobce již mnoho let vyvíjí a vyrábí hadice pro celý svět.


Bezpečnostní napouštěcí hadice. I když jde jen o součást, vždy ji vybírejte pečlivě. Podle odborníků jsou nejvhodnější hadice mající ochranný systém proti vyplavení. Díky němu nikomu nezpůsobíte škodu.


Jednotlivé hadice se liší délkou, bezpečnostními opatřeními a dalšími parametry. I hadice k pračkám jsou různé a od rozmanitých výrobců, např. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Přívodní hadice myčky nádobí.


BDW0 BDW1 BDW1 BDW45. Při instalaci myčky jsem si všiml, že je označena jako elektrické zařízení. Odpadní hadice u myčky nádobí se může. Výpustní hadice s ventilací pro myčky nádobí. Plnicí hadice myčky nádobí Aqua-Control.


BEKO napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky. Pračková hadice napouštěcí doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Rozdvojka hadic napouštěcí PVC - univerzální Rozdvojka pro přívodní hadice u pračky. Typizováno pro všechny běžné napouštěcí hadice u praček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky