středa 28. října 2015

Gardena nástěnný box na hadici 35 roll up automatic

Box na hadici navíjí hadici za vás. Rukavice na všestranné pouzitie. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Gardena Wand-Schlauchbox roll - up automatic Li. D Betriebsanleitung Wand-Schlauchbox GB Operating Instructions Wall-Mounted Hose Box F Mode d’emploi Dévidoir mural NL Instructies voor gebruik Wandsl. Preisvergleich App zum Download! Při upevnění na zeď je otočný až o 180°.


Při vytahování hadice stačí minimální úsilí. Dieser Service steht Ihnen kostenfrei zur Verfügung. Kompaktní a připravený k okamžitému používání: nástěnný box na hadici roll - up automatic – pro větší zahrady.

Exkluzivní záruka: let! Buben obsahuje hadici s. Das Kurbeln übernimmt die Schlauchbox für Sie. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Podlewanie przy użyciu bębna naściennego roll - up z. Charakteristika produktu. Das erfolgreiche Internetportal preis.


D Betriebsanleitung Akku-Wandschlauchbox GB Operating Instructions Roll - up automatic Li-Ion F Mode d’emploi Dévidoirs box muraux sur accu NL Instructies voor gebruik Accu-wandslangenbox S Bruksanvisnin. Hadici lze vytáhnout na požadovanou délku – bez. Návod k použití Akumulátorový nástěnný box na hadici SK Návod na použitie Akumulátorový nástenný box na hadicu GR Οδηγίες χρήσεως Ανέμη τοίχου, με μπαταρί. Prohlédněte si cenové nabídky na. GARDENA roll - up automatic Li-Ion Art.


Detailní popis produktu. Nástěnný box na hadici , otočný o 180°, lze sundat ze zdi. S pomocí výkonného Li-ion. Integrovaná rukojeť umožňuje snadnou manipulaci a přenášení.

Het bekijken en downloaden van deze Tuinslang handleiding is geheel gratis. Die Wandhalterung, Schrauben und Dübel sind im Paket enthalten. Ist die Schlauchbox angebracht, kannst Du sie um 180° schwenken, je nachdem, in welche Richtung der Schlauch ausgezogen werden soll. Mit der mit einem Lithium-Ionen-Akku betriebenen Schlauchbox entfällt das Kurbeln. Die Vorrichtung wird einfach per Tastendruck bedient.


Dobry den, rada bych se zeptala, zda na box muze prset, nebo musi byt pod strechou. Pro terasy a menší zahrady. Po krátkém zatažení za hadici se hadice automaticky navine zpět.


Pri upevnení na stenu je otočný až o 180°. Automatické navíjení hadice do bubnu. Ergonomická rukojeť pro přenášení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky