pátek 23. října 2015

Samozber jahod praha

Plantáž je nyní otevřena pouze v Hájku. Rozkládá na desetihektarovém pozemku na okraji Prahy. Využíváme zde nový způsob pěstování jahod. Samosběrny jahod v Praze. Kontakty s mapami sběrných míst přehledně na jednom místě.


Jste z Prahy a máte chuť na čerstvé jahody? Zatímco v obchodech dáte za kilo jahod minimálně 1Kč a více, na plantážích cena začíná na Kč za kilogram, a to hned několika krajích. V Praze je cena zatím Kč za kilo, nejdražší jsou jahody v Ústeckém kraji, kde za ně zaplatíte Kč. Na cenu se raději zeptejme přímo pěstitele předem, abychom předešli nedorozumění a měli klid.


Vyhlášený samosběr se koná pokaždé, ale při velkém zájmu, a nedostatku jahod může být ukončen dříve, než v odpoledních hodinách. Větší množství jahod si můžete objednat na tel. Menší množství není nutné zamlouvat, neboť jsou průbežně doplňovány přímo z plantáží každou hodinu. Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru. Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se ale.


S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti. Dokážeme vám nabídnout široký sortiment odrůd certifikovaných sazenic a poradit s pěstováním. Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé.


Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká. To je zhruba polovina oproti ceně v obchodech. Milovníci čerstvých jahod nemusí uprostřed sezony spoléhat jen na supermarkety nebo farmářské trhy.


Ovoce si mohou natrhat sami přímo na území metropole. Přelovice jsou malá obec v Pardubickém kraji (km od Lázní Bohdaneč), žije zde jen cca 2obyvatel. Zatím není jasné, kdy zde letošní samosběr začne.


Několik jahod rozmačkejte a zubním kartáčkem naneste tlustou vrstvu směsi na zuby. Ponechte ji na zubech dvě až pět minut a poté důkladně omyjte. Na závěr si zuby vyčistěte fluoridovou pastou, aby vám kyseliny v jahodách nepoškodily zuby. Děkujeme všem našim zákazníkům za letošní dlouhou sběračskou sezónu.


Věříme,že jste si natrhali dostatečné zásoby. Bewertungen „Veľká spokojnosť, ústretoví zamestnanci, tešíme sa na budúci rok. Aktuální katalog firem v kategorii prodej jahod Hlavní město Praha. Zemplínske Jastrabie nájdete južne od Trebišova.


Kysucké Nové Mesto, smer Neslušská priehrada. KNM - Cesta do Rudiny, odbočiť vpravo - smer Neslušská priehrada, prejsť žel. Na samosběr se nemusíte objednávat, můžete přijet kdykoliv mezi 8. Kam vyrazit na samosběr jahod ? Kde začal, aktuálně je a kde už skončil? Denně aktuální informace. Prodej jahod začne nejpozději v pondělí 28.


Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout. K zveřejnění termínu dojde počátkem června. Veľmi nás teší, že naše jahody získali značku „regionálny produkt GEMER-MALOHONT“, ktorou sa označujú kvalitné produkty z nášho regiónu, vyrábané pod rukami miestnych ľudí. Priatelia samozber na našej plantáži je už ukončený.


Jahody Praha a Středočeský kraj. První jahody by mohly být k prodeji během příštího týdne. Kunratické jahody – Václav Jakoubek.


Pozývame Vás na samozber jahô ktorý bude v pondelok 27.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky