čtvrtek 22. října 2015

Bakopa drobnolistá

Květy vyrůstají zpravidla jednotlivě a jsou světle modré, výjimečně bílé se 4-korunními lístky. Zlepšuje schopnost učit se. Můžeme jí také znát pod názvem brahmi.


Tradičné dávkovanie V prípade užívania byliny v podobe sušeného prášku , podávame jednu vrchovatú čajovú lyžičku ráno a večer. Herzlich Willkommen beim Bacopa Versand !

So können Sie im Versandweg einkaufen: Starten Sie Ihren Einkauf über die Artikelgruppen links, nutzen Sie die. Vďaka svojej schopnosti rásť submerzne je obľúbená ako akváriová rastlina. Zvyšuje duševní výkonnost a posiluje činnost mozku.


Bakopa patří mezi letničku, která nejlépe vynikne v závěsné nádobě nebo truhlíku. Na dlouhých převislých stoncích nese drobné vejčité jemně zubovité listy, jež jsou světle zelené. Stonky jsou listy posety tak, že tvoří hustý zelený koberec posetý něžnými hvězdicovitými květy vyrůstají z listového paždí.


Drobné květy samy opadávají, takže se vlastně rostlina sama čistí a odkvetlé květy nemusíme obírat.

Používá se také při únavě a stresu. Květy této rostliny jsou světle modré barvy. Bacopa monnieri - bakopa drobnolistá , brahmi 10. Tato vytrvalá rostlina pochází z mokřadů jehovýchodní Asie a často byla také nazývána Brahmi na počest boha-stvořitele jménem Brahma. Při dobré péči se vám odmění během června až září světle modrými květy.


Brahmi revitalizuje nervy a mozkové buňky, podporuje průtok. V dnešnom článočku vám predstavíme liečivú bylinku, ktorej krásu určite poznajú ženy - milovníčky kvetov - najmä letničiek, ktorými. Bakopa tvoří převislé dlouhé stonky, které jsou porostlé drobnými kulatými lístečky s výraznými zuby.


V paždí listů vyrůstají drobné, pěticípé. Bakopa drobnolistá - používá se jako lék proti astmatu, epilepsii a duševním chorobám. Chcete-li se o bylince či pupenu dozvědět více, poslouží vám jako zdroj informací herbář, kde se dozvíte vše o působení na lidský organismus. V současné době je také nabízena prodejnami se sušenými léčivými bylinami.


Latinský název: Bacopa diffusus Plnokvětá bílá bakopa je jemná vděčná letnička, která je vhodná pro závěsné nádoby a truhlíky. Kobercová rostlina pro pěstování v závěsných nádobách. Na lidský organizmus má příznivé očišťující účinky, zvyšuje koncentraci, tudíž je.


Centrum bylin nabízí velký výběr léčivých bylinek z celého světa - bylinné čaje, bylinné kapky, bylinné kapsle, rostlinné oleje, přírodní kosmetiku.

Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Listy sú pokrúhlo-kopijovité, sukulentné, protistojné. Kvety sú malé a biele, so štyrmi alebo piatimi okvetnými lístkami. Tonizuje ji a udržuje její vyrovnanou hydrataci.


Ve vlasové péči vyživuje pokožku hlavy a používá se nejen jako mycí prostředek, ale také jako aktivní bojovník proti padání vlasů. Fotografie: bakopa - květy, květenství. Sutera diffusus Sutera diffusus ( bakopa ) - květy, květenství Sutera diffusus ( bakopa ) … diffusus bakopa. Je veľmi obľúbená vzhľadom na svoju nenáročnosť. Odvar zlepšuje koncentráciu, upokojuje myseľ, zmierňuje napätie a úzkosť, znižuje tlak a pôsobí močopudne.


Pomáha pri nespavosti, neurózach, depresiách i pri senilite. Pestuje sa ako izbová rastlina na veľmi svetlom mieste. V lete ju môžete vyniesť von do polotieňa.


Vyhovuje jej teplota – °C. Substrát, v ktorom bakopa rastie, by mal byť stále vlhký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky