úterý 4. září 2018

Elektrická past na myši

Dřevěná past na myši s plastovým navoněným pedálem 5Kč. Plastová past na myši Rychlá smrt 8Kč. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd.


Dvoje schůdky umožňují dvojí vstup. Oddíl Shock N’ Drop Chamber se otáčí a přesouvá myši do sběrné zásuvky. A classic mouse trap made from beech wood.

Traps efficiently by means of a wooden trap trigger, bait holder and strong spring. Malé, ale 1 účinné zařízení. Elektrické pasce na myši. Pasca zareaguje po tom, čo sa hlodavec postaví na vodivú dosku a do pár sekúnd vyšle elektrický šok. Nicméně, občas se stává, že dojde k chycení jiného malého zvířete.


Tyto pasti jsou obvykle pokládány uvnitř objektů, kde hrozí výskyt hlodavců. Existuje několik druhů pastí na myši, z nichž má každá své výhody a nevýhody. Jednoduše vložte návnadu, položte na místo a zapněte.

Ujistěte se, že se návnada nebo jiný materiál nedostaly na kovové desky, a tím se náhodně nespustila past a nevybíjely se baterie. Chycené myši jsou rychle a bezbolestně usmrceny bez. Na návnadu nalákaný hlodavec je usmrcen elektrickým proudem. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní.


Odporúčame, aby ste ich akceptovali. Bezchemická likvidace myší pomocí elektronické pasti je hygienicky nejpřijatelnější řešení, a ať to zní jakkoli. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Přírodní návnada, netoxické látky.


Vysoce přitažlivá pro myši , vyjímečně vysoká míra odchytu. Tato výkonná past dokáže usmrtit až 1myší na jednu sadu baterií. Deratizační lepidlo ( past ) na myši , krysy, mravenci, švábi a hmyz v domácnostech av komunální sféře.


Obsahuje potravinové lákadlo na přilákání škůdců. Myš nalákána do pasti pomo. Klasické pastičky dřevěné a velmi citlivé pastičky plastové.


Samozřejmě, že baterie 20Ah jsou kvalitnější na jízdu, ovšem pokud někoho netrápí to, že ujede o zhruba km méně, tak bohatě stačí baterie 12Ah, která je zcela dostačující na běžný provoz.

Velmi atraktivní gelová monitorovací past účinkuje na krtky, myši a potkany. Svou atraktivitou a vůní je láká k sežrání. Hlodavci neodolají chemické. Pastičky a pasti na myši. Myš zahubí smrtelná dávka elektřiny v případě, kdy se propojí elektroda v návnadě a ve vstupu do pasti.


Jde o klasickou dřevěnou sklapovací past na myši. Opatří se vhodnou návnadou, pak natáhne. Provozovatel webu PROFIHEATING s. ChBest2A) Živolovná past na myši s okénkem oboustranná je vyrobena z pozinkované oceli. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pokud jste si stále nevybrali, podívejte se na všechny produkty z kategorie Odpuzovače zvířat bazar. Právě jste si přečetli obecné informace o produktu. Teď se ještě podívejte na reálný stav zboží.


Pre chovateľov, majiteľov domov, chát, skladových. Myši , potkany, kuny, lasice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky