pátek 16. března 2018

Motokáry šantovka

Kaufe Schutzhülle Moto G im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Hanáckého pluku nadzemní garáže 11.


Jízda na motokárách V Olomouci u Galerie Šantovka , nesestříhaná záběry. ANO, postavili jsme pro VÁS VENKOVNÍ MOTOKÁROVOU DRÁHU.

Na multifunkční ploše za Galerií Šantovka. Prodloužili jsme pro Vás provozní dobu na venkovních. Venkovní motokáry u Šantovky.


Tvořivá dílnička probíhá každou neděli v přízemí před prodejnou Promod od 14:a je ZDARMA. Umožňujeme vypůjčení až osmi motokár… Veškeré povinné příslušenství potřebné pro jízdu jako přilba, hygienická kukla a rukavice je možno si zapůjčit přímo na místě, v případě že máte vlastní můžete si ho vzít sebou. This video is unavailable.


Tak si přijďte užít jízdu ještě venku Těšíme se na.

Pokud máte duši závodníka řezajícího zatáčky a víte, že adrenalin v krvi je skutečně návykovou záležitostí, tak jsou motokáry právě pro vás. U nás najdete vše, co potřebujete pro organizaci svých cest od značek Čedok group. Fotografie z akcí pořádaných OC Galerie Šantovka jsou zveřejněny v souladu se zněním zákona č. Pokud přesto nesouhlasíte se zobrazením konkrétní fotografie, na které figurujete Vy nebo např. Našlapané motokáry na vás čekají v moderních indoor či outdoor arénách po celé ČR. Jízdy v motokárách jsou i skvělým zážitkovým dárkem nebo náplní teambuildingu.


Richarda Pogody a Miroslava Švih. Udělejte radost sobě i svým blízkým nákupem dárkové poukázky Galerie Šantovka. V letní sezoně můžete využít také venkovní dráhu za Galerií Šantovka. Motokáry Olomouc je v Galerie Šantovka , Olomouc.


V Ostravě můžete fandit Baníku ve fotbalové Fortuna lize, před nebo po zápase se pak pobavit na motokáry. V nákupním centru Avion se dokonce můžete svézt ve speciálních elektro-motokárách (e-kárách). PREMIERE CINEMAS OLOMOUC ŠANTOVKA – FILMY NÁS BAVÍ Revoluční prostorový zvuk Dolby Atmos, dokonalá projekce, obří plátna, přátelská obsluha a spousta výhod s Premiere Movie Card.


Technologická špička v oblasti multikin. Vychutnejte si nejnovější filmové trháky v šesti prémiových kinosálech! Rezervujte si vstupenky online.

Závodní motokárová dráha Kart areny je krytá, dvoupatrová a plná zatáček. Poskytuje tak množství prostoru pro manévrování a opravdové motokárové. Výborná dopravní dostupnost obou okruhů. Zábava pro celou rodinu - vhodné pro dospělé a pro děti od let. Profi motokáry Lamborghini a speciální motokáry pro děti.


Adrenalinový zážitek za každého počasí. Jsme moderní bowlingové centrum v Olomouci s 18-ti profesionálními drahami a nejmodernějším softwarem na trhu. Aktivity pro děti budou pokračovat i odpoledne, již tradičně ve 14:začíná v Galerii Šantovka Šantíkova neděle, v 15:můžete zajít do kina Metropol na film Dumbo - hranou verzi Disneyho příběhu o malém slůněti s velkýma ušima, a v 16:na vás v Divadle na Šantovce čekají Mimoňové a legrácky a šprťouchlata. Akce pro celou rodinu, dětský program a zábava celé dva dny. Christian Clavier je ideálním taťkou na pořádnou party a díky němu dostává.


Nabízí detailní mapy všech českých měst a obcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky