středa 28. března 2018

Ibišek syrský prodej

NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ:Tyto keře dorůstají výšky 2-metry. Aby ibišky hojně kvetly, potřebují slunečné, dobře chráněné stanoviště. Keře u nás ve volné půdě plně mrazuvzdorné.


Ibišek venkovní vínový plný uzavřený. Každoroční stříhání zaručuje bohaté kvetení celé léto.

Může být také pěstována jako pokojová rostlina. Venkovní ibišek syrský s výrazným velkým květem z řady chiffon. Květ sladce růžový, plný, velký až cm. Cooperi - rostlina Inzerát byl odebran z oblíbených.


Silikonka - květ ibišek Inzerát byl odebran z oblíbených. Pěstování ibišků se věnuji několik let. Na těchto stránkách se budu snažit publikovat mé postřehy i zajímavé informace o pěstování těchto překrásných rostlin.

Rostlina je známá především pro své léčivé účinky (rozpouštění močových kamenů, protizánětlivé účinky,.). V naší oblasti známe ibišek především z ovocných čajů, kde má lehce nakyslou chuť. Prodám ibišek Syrsky Blue chiffon - modrý. Jedná se o nenáročnou rostlinu, odolnou proti mrazu, krásné velké květy. Velikost rostliny je 2 - cm.


Na zimu se tento ibišek neseřezává,poněvadž by mohl zmrznout. Syrský ibišek se může jakkoliv tvarovat ,čím více se bude zastřihovat,tím bude hustší a bude mít více květů. Zmlazování a prosvětlování provádějte po letech.


Na jaře stačí jen obrat uschlé semena. Nabízím vlastní výpěstky krásného nenáročného mrazuvzdorného keře, který je známý pro své velké květy dodávající zahradám exotičnost. Nabízíme k okamžitému odběru mláďátka křečka Syrského z vrhu Qokamžitému odběru. Jeho cena je odvislá od druhu, ale řádově se pohybuje kolem 1korun za kus. Je to velmi dobrá solitérní dřevina, jejíž nádherné květy se nejlépe uplatní právě tehdy, když stojí samostatně.


Mladé keře rostou zpravidla celkem rychle,ale některé plnokvěté kultivary i pomalu. Pokud mu zvolíte vhodné stanoviště, denně vás bude zásobovat novými květy a nebude žádat žádnou zvláštní péči. Dřív, než se rozhodnete pro konkrétní způsob množení, je dobré znát úskalí, která vás mohou potkat.

Nabízím leté Ibišky zahradní sazenice vysoké - 60cm pouze za - 70Kč. Jsou to mrazuvzdorné trvalky. Americký ibišek Fantasia má nádherné růžové květy, které budou ozdobou v každé zahradě. V přírodě velmi ohrožený a chráněný druh léčivé rostliny. Medvědice roste jako stálezelený poléhavý keřík, kvetoucí brzo na jaře.


Svůj původ má v teplých (tropických a subtropických) oblastí po celém světě. Stříhání není nezbytně nutné – sám se dostatečně větví. Pokud jej však chcete sestřihnout, pak je nejvhodnějším obdobím předjaří, když pominou mrazy. Našim cílem je vybrat pro Vás vždy ty nejlepší jedince, tak aby Vám rostliny a pobyt na zahradě dělaly jen a jen radost! Přejeme příjemné chvíle.


Daří se jim v dostatečně propustné, středně živné a rovnoměrně vlhké půdě. Pozor dejte na přehnojení. IBIŠEK SYRSKÝ A BEHENNÍ patří mezi slézovité rostliny.


Jejich květy jsou nádherné svou barevností, tvarem i velikostí. Pokojové květiny, pokojové rostliny, amarylis, hippeastrum, ibišek , hibiscus, phylokaktusy, madagaskarský jasmín, strelitzie, banánovník, orchidea, kaktusy. V obou případech může dosahovat výšky dva až tři metry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky