úterý 27. března 2018

Nafukovací lehátko do vody pro dva

Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Kvalitní provedení značky Intex. Díky kvalitnímu gumotextilnímu materiálu vám poslouží také na pláži jako pohodlná matrace.


Lehátko na vodu máte nafouknuté během krátké chvíle.

Sedátko do vody pro dvě osoby. S touto nafukovací matrací to půjde raz dva. Double lounge mat INTEX Je nafukovací lehátko do vody pro dva z pevného vinylu se dvěma opěrkami pod hlavu. Držadla pro větší komfort. Větším dětem pořiďte dětský nafukovací bazének s doplňky, jako jsou nafukovací skluzavky či jiné hračky do vody.


Nafukovací výrobky Intex. Pozornost věnujte také informaci o maximálním počtu osob. Naopak nafukovací matrace (nejen do stanu) jsou ale skladné a použitelné i při dlouhodobém táboření i do auta.

Vybírejte ve variantách: jednolůžkové, dvoulůžkové. Oblíbené jsou matrace s rozměry 140x20 160x20 120x2a matrace 180x2cm. Všechny tyto nafukovací matrace, postele, vaky a pytle (druhů) jsou skladem na e-shopu či prodejně.


Pánové zase jistě ocení úžasné nafukovací lehátko ve tvaru dvojpostele, které můžou při relaxaci sdílet se svou drahou polovičkou. Díky této matraci si můžete se svou drahou polovičkou či přáteli užívat relax a pohodu ve vašem bazénu. V naší nabídce nafukovacích lehátek samozřejmě nesmí chybět ani klasická nafukovací lehátka pro j. Vnější kruh velký, malý. Hodí se na dovolenou k moří, výlet k vodě, nebo do bazénu. Po složení nezabírá moc místa a jeho údržba je velice snadná.


Velkou výhodou jsou opěradla a možnost relaxace na lehátku dvou osob současně. Matrace má dvě vzduchové komory zabezpečené proti úniku vzduchu. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná úprava. Pro letní radovánky a vodní dovádění jsou matrace do vody jako stvořené.


Největší uplatnění nacházejí na koupalištích či na dovolených u moře. Za nafukovací gumotextilní lehátko si ale trochu připlatíte. Investice se vám ale vrátí v podobě báječné relaxace.

Bezpečný, hluboký posed a stabilita. Vhodný pro první setkání dětí s vodou. Součástí je mini opravná sada. Trojdílné gumotextilní nafukovací lehátko na vodu i do stanu o rozměrech.


Dětské lehátko do vody Surf Rider je provedeno v krásných barvách s motivy oblíbených Disneyho pohádek. A u se vydte s rodinou a dtmi, nebo jen s Vaimi pteli, nafukovac. Nosnost kg, rozměr 1x cm. Léto, které budete milovat a konečně zasloužený odpočinek, který vám dobije baterky.


Užívejte si vodních radovánek nebo zkrátka relaxujte u vody či na vodě! Dodáváno v plastovém obalu. Doporučeno pro děti od let.


Fotografie je pouze ilustrační, dodáváme dle skladových zásob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky