čtvrtek 22. března 2018

Slapy koupání

Stav hladiny - VD Slapy Lodní doprava Parník Přívoz Kvalita vody Nová Rabyně Ždáň. Kromě vodních sportů jako je např. Ubytování se nachází na poloostrově Ždáň v obci Slapy minut z centra Prahy nebo lehce přes hodinu z Tábora, Písku nebo Plzně. Gut Křeničná von Wenzel Lhotsky und schlug es seiner Herrschaft Slapy zu.


Možnost ubytování pro osob ve čtyřlůžkových chatkách (možnost přistýlky).

Součástí areálu je jídelna, společenská místnost, sociální zařízení, volejbalové hřiště, stolní tenis, lodě, gril a půjčovna sportovních potřeb. Areál je zhruba metrů od řeky. Martina Krunertová On-line rezervace Tel. Celá oblast Slap je součástí Středočeské pahorkatiny.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Chata Slapy - Lahoz, krasné klidné prostředí, minut z Prahy autem nebo minut busem ze Smíchov.

Soukromí, velká zahrada, vyhřívaný bazén, gril, ohniště, výborná restaurace minuty, tenis, golf. K dispozici i romantická vytápěná zahradní chatička se dvěma lůžky. Možnost koupání v přehradě minut příjemnou cestou na pěknou, udržovanou pláž. Byla postavena jako součást tzv.


Bonusem této lokality je skutečnost, že zde nebyla více jak let zjištěna špatná kvalita vody ke koupání. Vltavské kaskády v polovině 20. Vás dny odpočinku, ale i sportovního využití.


Restaurace se nacházi nedaleko Slapské přehrady se známými letovisky Slapy , Ždáň, Skalice a Nová Rabyně. Koupání pro děti v říčce Kocábě m, řeka Sázava km – rybaření, přehradní nádrž Slapy (veškeré vodní sporty, koupání, rybaření, potápění, jachting, půjčovna loděk a šlapadel, windsurfing). Autokemp Ždáň - Slapy , Autokemp Ždáň, Autokemp Ždáň - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení.


Více zjistíte na portále DoKempu. Slapy Místem, kam prchá před horkem spousta Pražanů, je bezesporu přehrada Slapy. Na Slapech můžete zakotvit hned v několika lokalitách, těmi nejvyhlášenějšími jsou Nová Rabyně, Měřín, Stará a Nová Živohošť či Županovice. Půjčovna Slapy vám nabízí každou sezónu výhodné půjčení sportovních potřeb.


Nabízíme motorová plavidla, kajutové lodě, gumové čluny, dětské čluny, šlapadla, loďky, aquaskipper, pramice, windsurfingy, paddleboardy. Je součástí střediska Autokempu Slapy Skalice a zároveň nejbližší ležící letní destinací Slapského jezera, od Prahy, vzdálené jen km.

Das Gästehaus besteht aus Zimmern. Zákaz koupání na Kamýku a Slapech Ryby uhynuly. Malebné okolí Slap láká ke koupání i mnoha velice pěkným výletům pěšky i na kole.


Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. ATC Ždáň nabízí pronájem dřevěné chaty, která stojí v obci Slapy přímo na břehu Slapské přehrady.


Chata poskytuje příjemné a komfortní ubytování. Přeprava kola Kč, kočárky zdarma. Dle pokynů sjíždíme směrem k řece. Golfpark Slapy – Svatý Jan, který patří k nejoblíbenějším v České Republice je vzdálen kilometru.


Možnost vyjížďky na koních (Stáj Valentino) je v obci Slapy, která je vzdálená cca kilometry. Okolí Slapské přehrady nabízí mnoho krásných panorámat pro turistické i cykloturistické výlety. Na své si přijdou díky okolním lesům i houbaři. Rybaření, koupání, golf, turistika, cykloturistika, Tep faktor, lanové dráhy, tenis.


Výlety: Prostřední Lhota - zemědělské muzeum, muzeum těžby a zlata, Dobříš - zámek, Konopiště - zámek, Karlštejn - hrad. Slapy Úvodní stránka Teploty vody Slapy Zde naleznete kopletní informace (teploty, ubytování, počasí) z vodní nádrže Slapy v nadmořské výšce kolem 2m. Plavba na Slapy krásnou přírodou Vám přinese den plný pohody, relaxace a překrásných zážitků.


Vaším vozem jen půl hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky