úterý 20. března 2018

Bazen susice

Odpočinek, relaxace, zábava, aktivní trávení volného času, čisté a moderní prostředí, to vše naleznete v bazénu Sušice. Vítejte ve Sportovním areálu. Bazén je přístupný ze dvou směrů.


Hlavní vchod je od parkoviště, které se nachází asi 1metrů od kruhového objezdu vedle hlavní silnice směrem na Petrovice. Sportoviště města Sušice ve spolupráci se Základní uměleckou školou Františka Stupky připravuje Taneční akademii pro děti. E Koupání v řece Otavě - uspůsobeno pro plavce, možnost občerstvení v hotelu Fuferna, dětské hřiště v blízkosti.

Sušice - aktuality, sport, turistika na Sušicku, ubytování, webkamery, Historie, fotogalerie, Městský úřad Sušice. Vytvořila agentura NewlogicDigitální agentura New Logic. Malý veselý rodinný výlet do bazénu v Sušici. Všem doporučujeme :) By Karloshrubec.


This feature is not available right now. Jezdíme do Sušice na plavčo z Vimperka a jsme moc spokojeni- děti se pořádně vyřádí. Dětský bazén klouzačku-výřivku paráda. Sušice totiž na bazén nezískala dotaci a na jeho stavbu si musela vzít úvěr.


Na dokončení a uvedení do provozu jsme si museli.

Spádová konkurence plaveckých bazénů na město Sušice. Sušice befindet sich in der Svatoborská vrchovina (Swatobor-Bergland), einer Teileinheit der Šumavské podhůří (Böhmerwaldvorland). Die Innenstadt und die Untere Vorstadt befindet sich am linken Flussufer, die Obere Vorstadt rechtsseitig der Otava. Technické služby města Klatov zajišťují pro Klatovy údržbu městské zeleně, provozují letní koupaliště, krytý plavecký bazén, krematorium, správu. Saunový svět mimo provoz.


Sportovní centrum Sušice nabízí krásné nové prostředí, kde se nachází mnoho možností, jak aktivně strávit čas. Kromě plaveckého bazénu se tady nachází také samostatný zábavný bazén. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Protiproud určený pro zimní výcvik kajakářů je unikátní v České republice.


Parkování na adrese Volšovská 44 Sušice je zdarma. Je to blízko od středu města ve směru na Červené Dvorce. Ze silnice to vypadá jak nákupní centrum. Cennosti lze uložit uvnitř do trezorků na čip přímo v bazénu.


Zvláštností tohoto aquaparku je velice vhodná kombinace bílé, šedé a žluté barvy. Působí velice moderně, čistě a velmi prosvětleně. Užijte si zábavu v krytém bazénu a prohřejte si svaly ve vířivce či sauně. Naleznete zde odpočinek pro tělo i duši a načerpáte pozitivní energii.


Sušice a okolí – centrum charity Prostor – Lerchova ul. Santos – Sušice , Sušice ,.

Trojutkání Sušice , Plzeň, Dobřichovice – na tenisových kurtech Na Fufernách v Sušici , pořádá Lawn. SKATEPARK: Betonový skatepark, který tvoří na jedné straně vysoký rádius po celé. Cyklostezkou přes lesy do Sušice.


Podél Otavy do Rejštejna (po silnici - nejhorší úsek). Přes Kvildu a Bučinu a Knížecí Pláně přes kopce k Lipnu a po cyklostezce do Frymburku. Od baroka po současnost - kytarový recitál v Hrádku u Sušice - v zámku v Hrádku u Sušice kytarový recitál Libora Janečka, tradiční pouťový koncert v kapli sv.


Co návštěvníkům nabízíme: Hlavní bazén s plochou 4m který je rozdělen na 25metrový plavecký se třemi drahami a oddělenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky