úterý 20. března 2018

Voskovky na enkaustiku

Internetový prodej potřeb pro enkaustiku : enkaustická žehlička, enkaustické pero, zahřívací deska, vosky na enkaustiku , profesionální enkaustické vosky, enkaustické papíry, barevné kartony na enkaustiku , enkaustické škrabky a další. Voskovky určené na enkaustiku. N apínancie lišty na rámy a plátno v metráži. AKTUÁLNE KURZY nájdete kategórii.


Barevné voskovky pro enkaustiku.

Vosk se nahřeje a následně se s ním maluje na speciální papír pro enkaustiku. Vybírat můžete ze barev. Základní sada - vosky na enkaustiku. Enkaustický papír bílý - sada, formáty A A A4.


Nabízíme zvýhodněné sady enkaustických potřeb pro ty z Vás, co s enkaustikou teprve začínají. Buď si kúpite voskovky, určené priamo na enkaustiku (z včelieho vosku), alebo použijete obyčajné voskové farby, najlepšie domácej výroby (Koh -I- Noor). V žiadnom prípade nekupujte voskovky čínskej výroby, pretože tie sú vďaka zloženiu voskovej zložky prakticky nerozpustné teplom.


Při této inovované metodě je vosk je nanášen enkaustickou žehličkou na papír.

K dispozici jsou i další nástroje: pero s četnými násadkami, vyhřívané desky, horkovzdušné pistole a další nástroje. Jsou vhodné i na enkaustiku, pokud budete pracovat s dětmi. Speciální žehličku, enkaustické barevné vosky, papír na enkaustiku , obyčejnou svíčku, papírové utěrky a bavlněný hadřík.


V balení je celkem enkaustických vosků základních barev. Výsledky vyhledávání fráze voskovky Vyhledávaná fráze: Vyhledat. Zahrnují i takové barvy, které v krabičce s obyčejnými voskovkami nikdy nenajdete. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Tradiční český e-shop s výtvarnými potřebami - vše pro umělce, školy, studenty i kreativní jedince. Na horkou plochu žehličky se nanáší vosk , kterým se maluje na křídový papír určený na enkaustiku.


Jakmile zvládnete první kolo malování. Maľba teplovzdušnou pištoľou-pomocou žehličky nakvapkáme vosk a rozfúkame pištoľou. VOSKOVKY KOH-I-NOOR najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena produktu bez dopravy. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.


Nabízíme široký výběr, školní voskovky , šestihranné voskovky a jiné za skvělé ceny. This Pin was discovered by Jana Minářová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sýtosť farieb a pevnosť voskovky ocenia nielen začínajúci malí výtvarnici.


Na žehličku naneste vosk (pro začátek nejlépe jen dvě nebo tři barvy), který se rozpustí a poté nanášejte na podklad. Vosk můžete nanášet různými způsoby. Buď roztíráním pomocí dlouhých tahů, nanášení hranou žehličky nebo jen přikládáním žehličky na podklad (může se využít také špička žehličky).


Vcera ma pochytilo neprekonatelne nutkanie to vyskusat a jak som uz pisala v komente,bolo to cele na velmi provizornej urovni. Moje prakticke zistenia:1. Souprava ks voskových pastelek. Tento typ voskovek je vhodný i na enkaustiku.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Namalovaný obrázek je po zažehlení nevypratelný. Sada základných odtieňov umeleckých voskov na enkaustiku pokračova ť. Jsou to rostliny nenáročné na zálivku.


Vosky na enkaustiku - Doplnková sada. Sada rozšírených odtieňov umeleckých voskovna enkaustiku k základnej sade pokr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky