pátek 23. března 2018

Šutka vstupné

Navíc minut zdarma ke každému vstupu. Perfektní jak pro plavce (druhá krytá padesátka v Praze po Podolí, vyhrazené dráhy pro kondiční plavání a nejen to, ale rozdělené i podle rychlostí), tak pro rodiny s dětmi (oddělený aquapark, teplejší voda i vzduch, vhodné i pro menší děti tak od jednoho roku, je tam i hezké velmi mělké a teplé brouzdaliště). Vstupné pro všechny děti na celý den za 1Kč a před vstupem do areálu bohatý. AQUACENTRUM ŠUTKA A OKOLÍ.


Můžete se těšit na ty největší hity pro malé i velké. Sleva na základní jednorázové vstupné.

Výhodu lze získat 5x za kalendářní měsíc. Nabídka je platná do 30. OTEVÍRACÍ DOBA KRÁMEK ŠUTKA.


Pro každý zamilovaný pár máme připraveny sladké dárky, zvěčnit se můžete v našem zábavném fotokoutku. Aquacentru Šutka čeká pěvecké duo Martina a Kristýna. Nechala jsem se zlákat reklamou, že je aquacentrum relativně nové.


První, co nás čekalo, byla sáhodlouhá fronta u dvou pokladen, kdy. Plavecký bazén nedaleko metra Kobylisy - dvě stanice autobusem.

Moderní a kvalitní zázemí. Možná výuka lekcí Swimtime. Slevu nelze kombinovat s dalšími slevami. Počet slevových kódů je omezen. Zda se ještě změní ceny vstupného , se rozhodne po.


Na webu TripAdvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Praha,. Dále je zde samozřejmě brouzdaliště pro nejmenší,. Základní vstupné 1Kč, Snížené vstupné Kč. V určitém časovém pásmu na Šutce nabízím nejlevnější.


Kam o Velikonoční neděli? Přijďte si užít báječný den plný zábavy, her, Velikonočních tradic a především nevídaných. Ať už máte vysvědčení jakékoliv, v pátek 1. Parkování je zdarma na přilehlém parkovišti. Jde o nově postavený bazén o délce m. Poslední dobou začíná být dosti navštěvovaný.


V areálu v Praze na trójském návrší je k dispozici také malý akvapark a speciální bazén jen pro děti. Bazén a aquapark na Šutce se stavěl čtvrt století. Aquapark Šutka v pražské Troji otevře své brány veřejnosti, po letech výstavby.

Další články z IZDoprava. Zároveň bude pro děti po celé. Litoměřice mají mapu bezbariérových tras města Od jara minulého roku pracuje několik neziskových organizací z Litoměřic na mapě bezbariérovosti města. Vstupné si platíte zvlášť na vlastní náklady a plavete v prostoru vyhrazeném pro veřejnost.


Individuální tréninky jsou určeny pro dospělé plavce, poloplavce i neplavce. Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky