středa 21. března 2018

Jak na holuby na balkoně

Mají velmi dobrou paměť a pokud je necháte vychovat na balkoně rodinu, budou se sem vracet. Jeden pták za rok vyprodukuje až kg výkalů, může mít nemoci přenosné na člověka a domácí zvířata (salmonelózu, ornitózu) a také přenáší parazity. Existuje spousta, více či méně zaručených receptů a návodů, jak se holubů na balkoně zbavit.


Některé z nich jsou ovšem dosti nehumánní a například trávení holubů přinese víc neštěstí než užitku, jelikož zároveň s holuby otrávíte i jiné užitečné ptactvo. Vyzkoušejte některé osvědčené způsoby, z nichž některými nás inspirovali čtenáři sami.

Poradil by někdo, jak se zbavit holubů na balkoně ? Předměty vrhající odlesky ani vytvářející hluk nepomohli. Vyhánět je také nepomáhá. Jak plašit holuby z balkonu - několik způsobů.


Přítomnost holubů na balkoně bytového rodinného domu může být problém, a to jak pro majitele bytu, a. Spousta lidí je tak na holuby a jejich trus alergická. Mezi nejčastější nemoci, které souvisí s výskytem holubů, patří ptačí tuberkulóza, salmonelóza, trichomoniáza, toxoplazmóza či klíšťová encefalitida.

Siluety dravců na holuby nefungují a ani jiná plašící zařízení, neboť se jedná o ptáky žijící v blízkosti člověka a na každé plašící. Tmel na odpuzování ptáků a holubů. Sem patří například i CD disky zavěšené na balkoně , profesionálnější balón na plašení ptáků, nebo makety havrana, které holuby také odpuzují. Prodávají se ve dvou provedeních – maketa sedícího havrana , která je nehybná a maketa létajícího havrana , která se po zavěšení ve větru pohybuje.


Měli jsme vloni hnízdo na balkoně. Kočka na gauči, pes na zemi pod ní a holubí vrkání na balkoně vedle nich s nimi ani nehlo. Já stará osoba jsem musela jít plašit sama. Teprve až odletěli, kočka šla důležitě na balkon nasávat pachy.


Máte problémy s holuby na balkoně , kterých se nedá jen tak zbavit? Holubi jsou nepříjemnými sousedy zejména pro lidi, kteří žijí v. Vcera sme mali prvy den nove okna a tie otravne holuby uz nechali pozdrav na parapete. Chodia aj na okolite balkony, kolkokrat ich vidim sediet aj na vonkajsich parapetach okien, po dvoch, po troch.


Na prvním místě bychom měli pamatovat na takovou drobnůstku. Pokud přikrmujeme ptáky, tak je velmi pravděpodobné, že tím přitáhneme i holuby. V centru města proběhla jakási akce, kdy chytali holuby , ovšem docílili jen toho, že se přestěhovali na sídliště.


Bydlíme v paneláku a je jich tu.

Takže na základě výše uvedených několik tipů, jak se zbavit holubů na balkoně - od nejjednodušších a dostupných až po radikálnější a tvrdší. Pokuste se umístit na několik míst balkonpásy fólie - šustící se od přívalu větru a vytvářející oslnění, bude působit jako druh odpalovače pro holuby. Jak odehnat holuby ze střechy? Už mám truhlíky na balkoně aby nelezli spodem, pletivo mezi šprušlemi aby neprolézali na balkon. Navěsili jsme CD čka, vyrobili větrníky.


Pořiďte si na balkon lesklé dekorace, které budou na slunci vytvářet odraz. C která různě rozvěsíte po balkoně. Ovšem máte-li balkon spíš ve stínu, tento trik nebude účinný. Na balkon u bytu nemají odvahu přiletět, ale přespávají na společných balkónech mezi patry.


Nedovedete si představit, jak holubi dokáží znečistit balkóny. Není úplně jednoduché ty ,,holubince,, z betonové podlahy odstranit. Nájemníci jsou z toho úplně nešťastní.


Pokud necháte holuba vejce vysedět, tak se vám tam bude vracet nejen matka, ale i mláďata. Holubi nám okupují dům, balkony, ničí fasádu, všude kadí a devastují truhlíky s květinami, je na ně nějaký jed?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky