úterý 20. března 2018

Zahradní pítko

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Můžete si vybrat ze dvou variant. Rozměry pítka: průměr 5 výška cm. Pítko pro ptáky betonové. Vhodné jako zahradní dekorace. Nabídněte jim vodní zdroj v podobě pítka.


V zimě ptákům vodu nenabízejte, protože miska plná studené vody je spíše nebezpečná. Dopřejte opeřeným návštěvníkům vaší zahrady dostatek vody a kupte jim praktické pítko pro ptáky.

Získáte tak i hezkou ozdobu rozkvetlého záhonu. Opeření návštěvníci vaší zahrady si zaslouží dostatek vody. Kupte jim praktické pítko pro ptáky. Nezapomeňte, že ptačí pítko je dobré umístit. Postavte pítko do skalky nebo na balkón a nabídněte ptáčkům osvěžení.


Mějte na paměti, že ptáčkové ocení spíše neutrální barvy, jako je bílá, hnědá nebo krémová. Koupené pítko můžete umístit tak, aby bylo nejen okrasou, ale aby bylo pro ptáky bezpečné. To znamená, že je potřeba dát pítko na vyšší body, kde se nedostane třeba kočka.


Dovolujeme si vám představit Trifida. Masivní solitérní pítko nejen pro ptáky do vašich zahrad. Vnese do každého prostoru jednoznačné kouzlo. Speciální záležitostí je dodávaný podvodní reflektor se různobarevnými disky v provedení červené, modré, žluté a zelené.


Tyto barvy lze měnit ručně před reflektorem LED. Tato zahradní nebo balkonová záležitost je slepena ze sedmi buclatých nádob. Je výborná na převyslé jahody,bylinky nebo na lobelky a podobné převyslé rostlinky,které udělají velkou parádu v těchto nádobách.


Průměr jedné nádobky je cm.

Bylinkáč je celkově vysoký kolem cm. V každé nádobce je odtoková dírka. K prodeji nabízím krásné nové pítko nejen pro ptáky ! Ale i ježky, včely a hmyz, záleží jestli pítko umístíte do trávy a nebo na vyšší plochu. Využijte naší široké nabídky a objednejte si u nás stylovou zahradní kašnu či fontánu za. Zahradní lavice koupit o objednat u OBI.


Nedoporučuji pítko na zemi, kde jsou kočky. Nebo musí být na dobře přehledném místě, aby pták včas mohl uletět. Andělské zahradní pítko. Královské zahradní pítko.


Housle pro zahradní orchestr Kč Detail výrobku. Lze použít i jako dekoraci do bytu nebo zimní zahrady. Ovšem na zimu schovat, at v něm nezamrzne voda. Keramické zahradní pítko s ptáčky umístitelné do interiéru i exteriéru. V případě zájmu ráda vyrobím více kusů.


Odtud se pomocí elektrické pumpy dostane znovu na svou počáteční cestu do výšky. Dekorační pítko pro ptáky šedé- cm. Fontána vodní s LED světlem, zahradní dekorace z polyresinu.


Existují totiž víceúčelové zahradní stroje, které kombinují jednu pohonnou jednotku s různými nástavci. Pohodová zahrada v Podkrkonoší Když se vyvede babí léto, propadne se tahle zahrada do stavu tiché pohody vyzývající k lenošení a kochání se krajinou. Stylová lavice, nebo odkládací box - Proč ne dva v jednom?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky