středa 28. března 2018

Sloupová třešeň

Sylvia sloupová třešeň podnož GISELA 5. Rostlina roste velmi pomalu díky redukovanému růstu, proto je vhodná pro sloupové tvary. Sloupovité stromky posts 24. Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy.


Plodí velmi brzy po výsadbě a to začátkem července.

Plody jsou středně velké až velké, srdčité, tmavě červené. Dužina je červená, středně pevná, šťavnatá, sladce navinulá. Plodnost je raná, spolehlivá, dobrá. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Doporučujeme navštívit kategorii Ovocné stromky do zahrady.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se sloupovou třešní případně doporučíte mi kde ji koupit?

Máme už naši zahradu plnou, takže je to jediná. Velmi odolná tmavá velkoplodá srdcovka. Třešeň zakrslá - Early Korvik - kontejner. Působivá solitéra nebo dominanta kvetoucích skupin, sloupovitá koruna poskytuje výrazný vertikální … Příspěvek. Vhodní opylovači jsou např.


Okrasná třešeň – sloupovitá ´. Geniální zeleň do malé zahrady, kde nechcete velké stromy. Tmavá chrupka, samoprašná, prostokořená. Balerína, sloupovitá nebo sloupcovitá ovocná odrůda je taková odrůda ovocného stromu.


Z fota je zřejmé, že je sice vydávaná za sloupovitou, ale sloupovitě neroste. Bez úpravy se vytvoří klasická koruna. Tak jak je psáno, pro sloupovitý tvar, mimo jabloní, se musí stromek každoročně upravovat. Mají užší tvar koruny a pomalejší růst, proto se hodí i do menších zahrad.


Dužnina je tuhá, středně šťavnatá, sladká. Je to raná, tmavá chrupka. Angrešt, Rybíz nabízíme jak stromkový tak keřový, u angreštů prodáváme odrůdy odolné proti angreštovému padlí a také beztrnné odrůdy, rybíz nabízíme č.

Doba zralosti: červenec. V prvních dvou letech zakraťte postranní výhony. Dají se pěstovat i ve velkém květináči na terase či balkonu.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou. Diamond 2je výkonná 3-pásmová sloupová reprosoustava. Tyto sloupové reproduktory vynikají dokonalými křivkami a nadčasovým moderním designem.


Všem sloupovitým odrůdám je společné to, že potřebují minimální nebo vůbec žádný řez. Strom je velmi plodný, roste slabě až středně. Plod je velký, s dlouhou stopkou, atraktivní. Jade je sloupová třípásmová reprosoustava s perfektním a prostorným přednesem, který je specifický pro tuto třídu od Wharfedale.


To znamená, že buď musejí mít sousedi třešeň , která opyluje tu naši, nebo musíme vysadit na své zahradě dvě odrůdy, které se vzájemně sprašují, anebo musíme alespoň mít v jedné koruně naroubovanou odrůdu opylovače. Výjimkou jsou nové samosprašné odrůdy třešní, které mají řadu výhod. Prunus kurilensis třešeň kurilská.


Na výběr je i zakrslá švestka s velkými chutnými plody a konečně zakrslá třešeň , jejíž krásné plody vám bude každý závidět. Bolero sloupová jabloň kontejner sloupcové jabloně. Kč Burlat třešeň podnož Colt kontejner třešně. Kč Čačanská lepotica švestka kontejner švestky.


Kč Carmine Jewel višeň zakrslá višně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky