středa 21. března 2018

Skleněná louka

Pavlačový dům sdružující alterantivní aktivity. Production of glass cultural center field is. On the scene Skleněná louka perform regularly for more than twelve years of leading domestic and foreign artists. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Club Skleněná louka , Brno, Czech Republic.

Skleněná louka je pověstná svou ojedinělou a rasantní dramaturgií, která se nebojí častých mezioborových a mezižánrových přesahů. Plzeň mnozí znají jako průmyslové a pivovarnické město. Ve velkých továrnách Škodovky se vyrábějí dopravní prostředky a průmyslové stroje a na. MÍSTOGALERIE je kavárna a galerie na půdě domu Skleněná louka. SÝRÁRNA SKLENĚNÁ LOUKA je prodejna a eshop kde nabízíme sýry z kravského, kozího, ovčího mléka,farmářské výrobky,suché plody,dárkové koše,bedýnky,dárkové boxy,degustační balíčky,sýrové koše,delikatesy,vína atd.


Těžiště programů na Skleněné louce tvoří především koncerty soudobé vážné hudby, komponované autorské večery pozoruhodných uměleckých osobností a diskusní pořady.

Co je to SKLENĚNÁ LOUKA Skleněná louka je báseň Antonína Konečného, básníka brněnské bohémy a automobilového kleptomana. Místogalerie - Dům Skleněná louka - univ. Skleněná louka a okolí - aktuální program.


Jedná se o čajovnu s knihkupectvím. Víš o akci, která se zde koná? Get Skleněná louka , Brno, Czech Republic setlists - view them, share them, discuss them with other Skleněná louka , Brno, Czech Republic fans for free on setlist. Skleněná louka and vicinity - Current programme.


If you know about such a cultural event, do not hesitate to add it to our database. Do you have a photo of this place? Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem.

Kontaktní informace, mapa a trasa, kontaktní formulář, otevírací doba, služby, hodnocení, fotky, videa a oznámení od Sdružení Skleněná louka , Umělecká. Get address of Skleněná louka - Sklepní scéna - Brno , submit your review or ask any question about Skleněná louka - Sklepní scéna , search nearby places on map. Nový román kontroverzního francouzského spisovatele Michela Houellebecqa je životním bilancováním šestačtyřicátníka, který vzpomíná na své bývalé.


Inspirativní a útulné místo s přílivem denního světla, výběrového čaje, autorského čajového nádobí a doplňků. Skleněná louka je báseň Antonína Konečného, básníka brněnské bohémy a automobilového kleptomana. Většinu svých básní napsal Konečný ve vězení.


Literární čajovna Skleněná louka v Brně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky