pátek 23. března 2018

Plážový deštník

Skládací plážový deštník 29. Category: Móda Chystáte-li se na dlouho očekávanou dovolenou u moře, je důležité, abyste nezapomněli dát věci do kufru, bez něhož nemůžete bez odpočinku. Plážový deštník je jedním z potřebných atributů zdravé a pozitivní dovolené na pobřeží.


Stejně jako u všech produktů je sortiment zde obrovský. A že nákup nebyl po dobu jedné sezóny, pak zvolit deštník by se měl opatrně a zodpovědně obrátit. Reklamní předměty (Plážové doplňky) koupíte v e-shopu ExpressPromo. Deštník s automatickým otevíráním vám pomůže při nečekaném dešti, před prudkým větrem vás pak ochrání speciální deštník do větru.


Naše nabídka je široká, takže si můžete vybrat kvalitní deštník přesně podle své libosti. Průběžně sortiment doplňujeme a obměňujeme, proto sledujte naše novinky i nabídku deštníků v akci. A pokud byste se v našem sortimentu náhodou ztratili, neváhejte se nám ozvat – rádi vám s výběrem deštníku poradíme. XL plážový slunečník s bočními zástěnami poskytuje ještě větší stín a chrání proti větru.


Jednoduché použití, přenášení. Katalogová cena 32Kč Stáhnout obrázek produktu High Res) Tisková data. T polyesterový plážový deštník s UV ochranou a taškou.


Igelitové a papírové tašky s potiskem po 19. Textil a látkové tašky s potiskem po 23. Zboží bez potisku je dodáváno ve standardních termínech. Plážový slunečník, oranžová JavaScript seems to be disabled in your browser.


You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Průměr spodní části kovové tyče mm, tyč je zakončena plastovým hrotem. Taner modrý plážový deštník. Odesilame take na Slovensko pres Zasilkovna. Takový plážový deštník je charakteristický vynikající odolností proti vlhkosti a dostatečně silným.


Nicméně, nenechá vůbec vzduch, což je v horkém dni tak důležité. Nejlepší možností je tudíž kupola vyrobená z přírodní tkaniny. Produkt je možné graficky označit např. Technologie značení je závislá na materiálu a rozměrech, obvyklý je potisk.


Reklamní agentura, grafické studio, tiskárna, webdesign, reklamní předměty, prezentační systémy. Od návrhu až po realizaci. V obalu s logem André Phillipe. Plážový stan lze velmi snadno a rychle složit do přiloženého ochranného vaku se zipem a popruhy pro snadný přenos.


Deštník, jinak také paraple, je věc, bez které by se neobešel nikdo z nás. Schovává a ochraňuje osoby před deštěm, sluncem a někdy také před sněhem. V našich končinách jsme zvyklí na to, že máme deštník po ruce, když prší. Pokud potkáme někoho s deštníkem za krásného počasí a přímého letního slunce, připadá nám to extravagantní a zvláštní.


V zimě deštníky nosí zase dámy, které si nechtějí nechat zničit účes padajícím sněhem. Velký plážový slunečník pro vaše bezstarostné lenošení u vody. Pohodlně pod něj umístíte dvě lehátka, židle nebo velkou deku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky