pondělí 26. března 2018

Postřik ortiva

Sicher durch den Winter. Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně zeleniny proti houbovým chorobám. Ortivy je především protektivní a proto musí. Unikátní vlastností azoxystrobinu je jeho systemický účinek.


Jako jediný zástupce ze skupiny strobilurinů je účinná látka Amistaru plně systemická a je.

Postřik: Cuketa, Plíseň okurková - OL=3. Podle potřeby opakujte max. Při práci v uzavřených prostorách (skleníky, fóliovníky): Po ukončení práce opusťte ošetřované prostory! Aplikujte preventivně nebo při zjištění prvních příznaků choroby.


Další práce lze provádět až po důkladném oschnutí ošetřených rostlin a řádném odvětrání pracovních prostor. Chrání pře listovou skvrnitostí. Sypavky rodu Lophodermium.


Testsieger und erzielte den Bestwert.

Dostupnost: Skladem Cena 1Kč bez DPH. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Používá se k ochraně borovice v lesních a okrasných školkách, chmele, okrasných rostlin a zeleniny proti houbovým chorobám a proti plísním. ORTIVA ml - choroby zeleniny včetně padlí. Použití je velmi vhodné proti původcům chorob zeleniny (plísně, skvrnitosti, braničnatky, černě, rzi, padlí, hniloby atd.) I borovic. Přípravek doporučujeme použít před nebo na počátku infekce.


Použítí je velmi vhodné proti původcům důležitých chorob zeleniny (plísně, skvrnitosti, septoriózy, černě, rzi, padlí, hniloby atd.) a sypavce i borovic. Nový perspektivní širokospektrální fungicid s osvědčenou účinnou látkou. Působí jako dobrý lék proti řadě houbových onemocnění asi druhů zeleniny. Fungicid ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně zeleniny proti houbovým chorobám. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Substráty a hnojiva) Hodnocení produktu:. Okrasnérostliny: Ošetřuje se preventivně.


Při trvajícím tlaku a podmínkách vhodných pro rozvoj choroby je možné postřik opakovat (maximálně postřiky v intervalu - dní).

Dávka přípravku je orientační a řídí se výškou rostlin. Přečtěte si podrobné informace o produktu. Je vhodné střídat přípravky. Ortiva je oblíbený postřik na trávník. V závislosti na kultuře a odrůdě okurek a na způsobu jejich pěstování není vyloučena možnost poškození ošetřených rostlin.


Menšinové použití přípravku povolené dle čl. Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Používat se může před nebo na počátku infekce - proti původcům. Ano postřik je možné použít nyní a kdykoliv se Vám kornatka objeví.


Doporučuji postřik opakovat s odstupem několika dní. Kornatka se roznáší chůzí, sečením případně zálivkou, tedy doporučuji co nejvíce omezit pohyb po trávníku a také pro lepší vypořádání s plísní trávník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky