pondělí 19. března 2018

Humánní past na myši

Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Humánní pasti nejlépe fungují s návnadou, která myš přiláká do tunelu. Jakmile myš bude uvnitř, past za ní zaklapne a myš nebude moci z pasti utéct ven. Dost na to, dát kus sýra, nebo něco poživatelného na okraji pravítka. Jak jednoduché pastičky na myši a jak účtovat?


Jak humánní past: kresba nabíjení Existuje mnoho možností pro výrobu humánního pasti instrukční.

Chcete-li to provést, můžete použít sklenice nebo plastové láhve. Tyto pasti nezabijí hlodavce, a nechat ji bez úhony. Na závěr několik babských ra jak se zbavit myší. Vyzkoušejte a možná některé z nich zafungují jako doplněk k účinným metodám popsaným výše: a. Myši odpudíte listím z ořešáku, heřmánkem, česnekem nebo olejem z máty.


Pěstujte mátu, hřebíček, levanduli, chilli. Pastičky na myši , pasti na krysy, pasti na potkany, pastičky na hraboše, pasti na hryzce, pasti na krtky, sklopce na kuny a deratizační přípravky lze objednat v eshopu přímým proklikem na položku nebo přímo v eshopu v sekci Deratizace, pasti, odpuzovače, sklopce. Bros plastová past na myši je odolná proti atmosférickým vlivům ( vlhkost ).

Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku. Pasti na myši můžete používat i při monitorování výskytu myší. Pokud je nastražená past s návnadou netknutá, je pravděpodobné, že na chatě žádné myši nemáte. Vše, co potřebujete vědět, je , kde najít humánní past na myši a jak ji používat. Past umístíme na místo s výskytem hlodavců, ale mimo dosah dětí a domácích zvířat.


Veškerou manipulaci s pastí se doporučuje provádět pokud možno v rukavicích, aby nebyl cítit lidský pach. Hlodavec lehce vyleze po mřížce stěny, protáhne se středovým otvorem k návnadě, ale zpět se proti trčícím drátkům již nedostane. Inovativní past na myši Swissinno Catch Alive zachycuje myši živé, aniž by je poranila a umožňuje jejich uvolnění, aniž byste se jich dotýkali. Vložte kapsli do návnady a jednoduše stiskněte tlačítko pro nastavení pasti (viz Použití níže). Bojíte-li se v přítomnosti návštěvy jít na velkou, protože pak bude celý váš byteček páchnout jako psí bouda, tak si kupte.


Ač se jedná o pasti, které slouží k ulovení hlodavců, můžeme říct, že jsou humánní, protože k usmrcení hlodavce dojde do dvou sekund. Ukážeme si i řešení, pokud nás trápí poněkud větší hlodavci, například krysy. Dřevěná past na myši z bukového dřeva s kovovým pružinovým strojkem zajišťuje rychlou a humánní likvidaci drobných hlodavců.


Velikost balení dle požadavku zákazníka. Past na myši má vyšší citlivost, proto funguje velmi rychle a spolehlivě. Drátěná past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců.


Do otvoru se vloží nástraha, hlodavec lehce vyleze po mřížce stěny, protáhne se středovým otvorem k návnadě, ale zpět se proti trčícím drátkům nedostane.

Jde o humánní odchyt hlodavců, kdy je možné zvíře vypustit zpět do přírody. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Myši dokáží nadělat velkou paseku.


Hlovaci jsou hubeni elektrický proudem, což je spolehlivé. Pasti jsou napájeny bateriemi, takže na chatu či chalupu vhodné. Je to nejlepší past na myši. Jedna mandle mi vydrží v pastičce i celou zimu v garáži, a chytnu na ní všechny myši , co tam při otevírání vrat zaběhnou.


Plastová trubka se dvěma vchody. Chycená zvířata můžete vypustit na vhodném místě. Deratizační lepidlo ( past ) na myši , krysy, mravenci, švábi a hmyz v domácnostech av komunální sféře.


Obsahuje potravinové lákadlo na přilákání škůdců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky