pátek 26. června 2015

Skládací foliovník

K úplnému rozložení stačí několik velmi jednoduchých kroků. Uschovejte si tento návod pro pozdější potřebu. Při předávání výrobku s ním předejte i tento návod k montáži. Parametre:Kovová pozinkovaná konštrukcia.


Happy Green Plachta k fóliovníku 2xm, zelená.

Vlastnosti – Stabilní ocelová konstrukce – Dostatečná výška pro různé druhy plodin – Stojany s. Vhodný na pěstování květin, zeleniny, bylinek. V dnešní době již není problém nalézt foliovník v provedení, který nejen bude plnit svůj účel, ale bude se skvěle hodit na vaši zahradu. Praktičnost Velká výhoda je mobilita fóliovníků. Florbalové hole, florbalky. Foliovník vyniká svou lehkou konstrukcí, skvělou tepelnou akumulací a snadnou montáží.


Náhradní fólie pro foliovníky 300x300x1cm.

Ideální pro předpěstování sadby. Chrání rostliny až do –5° C. Zahradní foliovník Deuba 6poskytuje dostatek prostoru pro pěstování různých druhů zeleniny. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Díky modernímu vertikálnímu zahradničení, si můžete dopřát vlastnoručně vypěstované.


Přez zimní období je přidána ještě vnitřní folie, takže udržet. Jednoduše složitelné, kdykoliv se dají postavit na jiné místo. Prohlédněte si aktuální katalogy a foliovník premium v akci bauhaus od 8. Chybí: bauhaus bauMax – Nízké ceny každý den! Plachta se používá na zakrytí různých materiálů, zboží, nebo foliovníku.


Výsledky vyhledávání fráze bauhaus kryci plachta s oky Pracovní stůl. Fóliovník má pevnou kovovou konstrukci. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vybírejte a nakupujte skleníky, foliovníky a pařeniště na.


Udržuje uvnitř závlahu, propouští optimální množství.

Skládací fóliovník nabízí dostatek prostoru pro pěstování nejrůznějších druhů bylinek, zeleniny a květin. Hliníkové štafle (alu) - skládací. Ocelové skládací altány také vynikají rychlou a nenáročnou montáží, k níž stačí pouze dvě osoby a postupovat podle přiloženého návodu, který jednoduše a podrobně vysvětluje montáž krok za krokem. Altán tak snadno postavíte nebo rozložíte za přibližně minut. Bez jakýchkoliv předchozích zkušeností.


Stůl je skládací a ve složeném stavu zabírá jen velmi málo místa. Vhodné zejména pro catering, rauty nebo pro použití při outdoorových akcích ve volné přírodě. Použité materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům i UV záření.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky