pátek 26. června 2015

Dlažba vegetační

Dlažba BEST - VALEA pak představuje ideální řešení nášlapných kamenů v zahradě. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Vegetační dlažby vám pomohou. Lámete si hlavu nad tím, jak rozčlenit různorodý terén? Inspirativní řešení přináší přídlažby.


Pro zpevnění dna melioračních kanálů a příkopů využijte žlaby, které zabraňují vymílání příkopů a podemílání svahů vodou.

DLAŽBY VEGETAČNÍ splňují drenážní funkci, protože jejich tvary a konstrukce pomáhají k rychlejšímu odvodnění dlážděných ploch. Předností DLAŽEB VEGETAČNÍCH je, že umožní propojit venkovní komunikace se zahradou či příjezdem do garáže nebo na parkoviště. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Lze je použít i ke zpevnění svahů s mírným sklonem.


Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Best – dlažba pro tři generace K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.


Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích.

Výrobky jsou ekologické. Beton je vyroben z přírodních materiálů a chová se přirozeně. PŘÍDLAŽBA se používá při dopravních stavbách podél silničních obrubníků.


U živičních vozovek slouží k vytvoření přechodu mezi komunikací a obrubou. Zpevnění ploch a zároveň zatravnění Betonová vegetační dlažba zcela nepokrývá plochu, v dlaždicích jsou otvory, kterými prorůstá trávník. Toto zboží Vám bude dodáno spedičn. Provádíme pokládku zámkové dlažby, úpravy terénu, okrasné zdi a oplocení.


Dále pak malířské a natěračské práce. Archico I, II, III, K K KPovrch BROŽ Standard tl. Ekologická dlažba umožňující řešit současně zpevnění a zatravnění plochy s velkým podílem zeleně (cca ). Dodáváme zámkovou a vegetační dlažbu pro Vaše stavby. Z vegetační dlažby je z též možné vyzdívat nízké zídky a ploty. Jak se zatravňovací ( vegetační ) dlažba vyrábí?


Tato ekologická venkovní dlažba umožňuje řešit současně zpevnění a zatravnění plochy s velkým podílem zeleně (cca ). CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR - bez ohledu na vzdálenost. V ceně dopravného a balného jsou zahrnuty i palety, v případě závozu zboží s hmotností nad 8kg rovněž složení hydraulickou rukou. Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu.


Zatravňovací dlažba funguje jako variabilní stavebnice.

Podle zákona §ZoET o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně. Dlažba umožňující provedení zpevněné plochy terénu při současném částečném zatravnění až z celkové plochy. Vzhledem k pružnosti použitého materiálu je plastová zatravňovací dlažba dokonce pevnější než betonová dlažba.


Snadná pokládka zatravňovacích dlaždic z plastu Pokládku zatravňovacích dlaždic z plastu zvládnete sami, bez použití těžké techniky a odborné pracovní síly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky