úterý 30. června 2015

Poštovní schránka bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů poštovní schránka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Poštovní schránka Poštovní schránka na rohu ulice, to není nějaká lecjaká věc.


Prodám velmi levně rok použitou poštovní schránku simple block SB- 1x zvonek, 1x jmenovka pro zazdění do betonových tvarovek tl. Na přední straně schránky je otvor pro vhoz a výběr pošty. Vhodná k umístění jak na ploty rodinných domů, bytových a panelových domů. Nerezová poštovní schránka DLS-A-0pro montáž na dřevěný plot či plaňkovou výplň branky. Krásna poštová schránka ručne maľovaná s valcom, odkladací priestor na časopisy.


Rozmer 3x 4x 1mm Priemer valca 1nm, šírka valca 3mm Materiál kov biela s dekorom lesných kvetov, vhodná na montáž na plot, do steny Inštalačný materiál súčasťou balenia. Nabízímm k prodeji tuto bytelnou, ručně kovanou poštovní chránku k zavěšení pomocí kotevních kovaných čepů. Ošetřeno černou kovářskou barvou s měděnou patinou. Vhození a výběr pošty přední stranou.


Uchycení do zdi nebo na plot ve čtyřech bodech. Pro vnější i vnitřní prostředí. Jmenovka a okénko pro kontrolu přijaté pošty z přední strany.


Složení z oceli vám dlouho vydrží i při náhlých změnách počasí. V přední části ji lze celou otevřít pro sběr příchozí korespondence. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství. Schránka je uzamykatelná, součástí jsou klíče.


K dotvoření dle vlastní fantazie. Zavěšení na plot a zeď – ano. Ostatné - Postovni schranka bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. POŠTOVNÍ SCHRÁNKY mohou být opatřeny zvonkovým tlačítkem, hovorovým modulem, video kamerou. Sestavy poštovních schránek je možné dodat i včetně montáže. Vyrábíme produkty jako kovová vitrína, revizní dvířka HUP, zásobníky na prospekty.


Nová poštovní schránka Nostalgie, otevírání na klíček, otvor pro vhození obálky o velikosti A4. Rozměry v c3x 3x 15. Klasické poštovní schránky.


Převážná část stránek má horní vho který umožňuje vložení velkého množství pošty bez poškození. Většina schránek je vyrobená z pozinkované oceli. Dřevěná poštovní schrána ručně malovaná, ošetřena proti povětrnostním vlivům i dřevokaznému hmyzu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Doporučená výška je mezi a 1centimetry. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud není schránka dobře dostupná, nemůže pošta zajistit úspěšné doručení zásilky. Domovní schránky se většinou montují na vnější zeď, ideálně pod stříšku, která schránku chrání před vlhkostí a nečistotami. Ke každému domu neodmyslitelně patří poštovní schránka.


Vybírejte z několika druhů, které se liší hlavně kvalitou provedení a použitým materiálem. Poštovní nerezová schránka Rondello pro vnitřní i venkovní použití s předním vhozem a předním výběrem zásilek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky