úterý 30. června 2015

Katalpa trubačovitá cena

Preisvergleich App zum Download! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Katalpa trubačovitá Nana. Catalpa bignonioides ´Nana ´ Velmi oblíbený kultivar katalpy s ploše kulovitou pravidelnou korunou.


Celková výška je ovlivněna tvarem roubování kdy se obvykle setkáváme s cca m vysokým kmínkem.

Tieto okrasné dreviny majú bohatú korunu s veľkými listami, ktoré sú vysoko dekoračným prvkom v okrasných záhradách. Dorůstá do výšky - m. Kvete bíle, začátkem léta. Vydávají zvláštní, tabáku podobnou vůni, jež údajně odpuzuje komáry. Vysazujeme do živných, dobře odvodněných půd.


Nízký strom s kompaktně rostoucí. Jsou poseté jemnými chloupky a na dotek příjemně semišově měkké.

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Středně velký strom původem z USA si našel široké uplatnění i mezi českou zelení. Díky velkým listům výrazného zbarvení.


Jedná se o oblíbený dekorativní stro do okrasných zahra parků a. Jde o keř nebo na kmen roubovaný strom s poměrně malou v mládí výrazně kulovitou korunou. Das erfolgreiche Internetportal preis. Našim cílem je vybrat pro Vás vždy ty nejlepší jedince, tak aby Vám rostliny a pobyt na zahradě dělaly jen a jen radost! Přejeme příjemné chvíle. Malý, kompaktně rostoucí stromek s korunou ploše kulovitou, hustě větvenou, často širší, než vyšší.


Listy jsou zelené, velké, srdčitého tvaru na konci. Jsou výbornou volbou, pokud chceme podchozí dřevinu se zajímavými listy. Koruna je kulovitá, kompaktní. Vhodná na slunná stanoviště s propustnou, hlubší půdou.


Sháníte na vaši zahradu vzrostlý listnatý strom? Nechcete čekat než strom vyroste?

Barva listů je tmavě až světle zelená, na rubu jsou krátce chlupaté. Můžete ji rovněž nalézt pod druhým latinským jménem catalpa bungei. Srdčité listy mají světle až středně zelenou barvu, jsou měkké a velice atraktivní. Strom si udržuje široce kulovitou.


Unsubscribe from Arboretum Žampach? Archiv Každá, i menší zahrada, si zaslouží dominantní strom, jež bude vévodit trávníku, rohu zahrady nebo se bude impozantně vyjímat vedle vchodu před domem. Svými velkými listy poskytuje opravdu dostatečný stín. Pro majitele menších zahrad byl vyšlechtěn speciální kultivar Nana, který má kulovitou korunu, menší listy, nekvete a nemá plody. Roste do výšky jakou jí dovolíte.


Je nenáročná na půdu, pouze nesnáší trvale podmáčené půdy. Vyrůstá do výšky až metrů. Listy rostliny mají okrouhlé na spodku žilkované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky