úterý 23. června 2015

Keltská spirála života

Keltská spirála působí na své okolí jako biogenerátor – má velmi silné harmonizující a zklidňující účinky. Přikládáním na určitá místa na těle doplňuje životní energii. Symbol věčného života, hledání a nalézání pravdy a rovnováhy v životě,. Bohato vypracovaný keltský šperk predstavuje špirálu stočenej do troch ramien vychádzajúcich zo spoločného stredu.


Je silným tvarovým zářičem, její síla vychází z kruhu života, z jednoho centrálního bodu. Obična (osnovna) keltska spirala spada u red simbola koji su u direktnoj vezi sa beskonačnošću i ponavljanjem ciklusa života.

I sam pogled na spiralu koja se. Je to vlastně směrová vysokofrekvenční bioanténa, která usměrněnou a koncentrovanou bioenergií působí na molekuly vody, tyto molekuly mění a aktivuje, podobně jako energie pyramidální nebo magnetická. Přívěsek keltská spirála velká. Amulet Strom života bronzový.


Keltská špirála je veľmi účinný tvarový žiarič – biogenerátor, ktorý generuje bioenergiu a smerovo ju vyžaruje v axiálnom smere. Je to smerová vysokofrekvenčné anténa, ktorá generuje a usmerňuje túto v energiu, dnes už merateľným. Představuje nekonečno, věčnost a neustále se opakující cyklické děje ve vesmíru, na planetě, v přírodě.


Spirálu jsem si zakoupil asi před deseti lety. Moc mi pomohla při mých zdravotních potížích.

Triskelion, Keltská trojitá spirála 21. Světlana Napsat komentář Tento symbol, založený na magické trojce, známe také pod názvem triskel, trojnoží nebo sluneční kolo. Znak je nakreslen jednou nepřerušovanou čarou. Jedná se o starý mocný Keltský symbol. Pravotočivá špirála dodáva fyzickú psychickú a kreatívnu energiu.


Keltská spirála, jak je již z názvu patrno, je nejčastěji spojována s keltskou civilizací, i když tvar spirály je k vidění v podstatě u všech kultur na všech kontinentech. Ono ale dozajista nejde o to, kdo spirálu vynalezl, ale hlavně, že ji máme k dispozici. Symbolizuje sluneční kotouč se třemi paprsky. Spirály představují nekonečno, věčnost a neustále se opakující cyklické děje ve vesmíru, na planetě, v přírodě.


Minulost, přítomnost a budoucnost. Proto se může tato spirála nosit zavěšená na krku, ale můžeme ji i přikladat na bolavá místa. Kruh symbolem slunce a spojení s křížem je pak reprezentací cyklického proudění času. Bohatě vypracovaný keltský šperk představuje spirálu stočenou do tří ramen vycházejících ze společného středu. Keltský kruh – spirála života - symbol odvěkého spojení živlů země, vody a ohně.


Dodává životní energii,sebejistotu, příznivě ovlivňuje zdravotní stav organismu. Spirála představuje růst, vývoj a rozšíření. Keltské symboly, které naši předci používali jsou tak u Čechů stále velmi populární.


Zde se vám některé z nich pokusím přiblížit.

Vytváří elektomagnetické pole ve své ose a koncentrací této energie do určitého místa na našem těle pak dochází k regeneraci,k ozdravnému procesu. Této spirály se také užívá ke stimulaci akupunkturních bodů v kombinaci s. Tovar pre deti a dospelých, zdravé fľaše, orgonity, jantár, výživové doplnky, ezoterika, mandaly a mnoho iného. Každá ze spirál je jedním. Pro základní princip duchovního života keltů bylo významné číslo tři, které se v takovéto trojité spirále vykládá jako trojice živlů: oheň, voda a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky