čtvrtek 25. června 2015

Hortenzie modrá

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Schöne und kräftige Pflanzen von Ihrer Baumschule. Top Auswahl - Jetzt bestellen. Umwelt- und pflanzenschonende Verpackung.


Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! SCHUFA-Auskunft online und weitere Leistungen. Hortenzie patří mezi nejoblíbenější okrasné kvetoucí keře. Jejich nádherná květenství bílé, modré nebo růžové barvy zdobí stinná zákoutí zahrady od jara do podzimu. Na pěstování nejsou náročné, avšak aby nebeská modř květů nevybledla, potřebují speciální výživu.


Jsou sytě zbarveny do bílé, růžové, fialové a modré. Modrá je na ní okouzlující. Během vegetace hortenzie dostatečně zalévejte dešťovou, v žádném případě vápenitou vodou, půda pod nimi by neměla nikdy vyschnout.

Na zimu nahrňte ke kořenům lehčí substrát nebo vrstvu spadaného listí. Platí však samozrejme pravidlo, že z bielej hortenzie modrá nebude. Na to, aby ste dosiahli stále zakvitanie hortenzie na modrú farbu, musí mať pôda pH v rozpätí – 5. Tato úžasná hortenzie se pyšní nádhernými květy.


Keř s bohatými květy je neodmyslitelným doplňkem každé zahrady. Barva květů hortenzie výrazně závisí na pH půdy. Existuje i speciální substrát, kterým dosáhnete modré vykvetení hortenzie. Ten se přidává na vrch substrátu přímo při výsadbě.


Tato hortenzie je výbornou volbou pro všechny s obavou z pěstování velkokvětých barevných hortenzií. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Zalévat musíte opravdu pravidelně a dostatečně. Zásobujte je také dostatečnými dávkami živin.


Ihren neuen Style und profitieren Sie von unseren Lieblingsangeboten! Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.

Dorůstá až půldruhého metru a kvete od července do pozdního podzimu. Substrát udržujeme stejnoměrně vlhký, ale v mokru rostlinu stát nenecháme, začala by totiž zahnívat. V suchu, které ji nadměrně vysiluje, rychle ztrácí listy.


Jestliže zálivku opomeneme, ponoříme květináč do škopku, dokud bal dokonale nenasákne. Hnojiva si rostlina při rychlení užila dost, proto už teď žádné další nepotřebuje. HORTENZIE , ateliérová květina s detailním propracováním listů a bohatý květem o průměru cca cm. Rozměr: výška cca cm.


Nevie niekto kde by som zohnal síran hlinito amónny ktorý by mal hortenzie vyfarbovať do modra. Slyšel jsem, že hortensie pro modrou barvu potřebuje-a teď to neřeknu přesně-něco jako substanci hlinitou, nebo oxid hlinitý, síran hlinitý, tak nějak se to jmenuje. Taky bych to potřeboval vědět. Snad někdo poradí, a taky kde se to dá sehnat. Moja modrá hortenzia stratila farbu, čo teraz?


Je známe, že farbu hortenzie môžeme regulovať viacerými spôsobmi. Nezabúdajme však, že z bielej farebnú mať nebudeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky