čtvrtek 25. června 2015

Kukuřice krmná

Obsahuje méně dusíkatých látek než ostatní obilniny, má však vyšší obsah tuku než pšenice, žito a ječmen. Má také vyšší podíl tuku než pšenice , žito a ječmen. Nabízím kukuřici krmnou sušenou, možno i namačkanou mačkačem. U koní a sudokopitníků je vhdoné kombinovat kukuřici s vojtěškovými peletami nebo jiným bílkoviným krmivem, třeba i sladovým květem. Kukuřice krmná , pytel 50kg.


Od kukuřice krmné k lahůdkové.

Na polích se ve velkém pěstuje kukuřice na zrno (Zea mays indentata), říká se jí krmná nebo také „koňský zub“, a sice pro podobnost semen se zuby koně. Je to velice důležitá plodina pro výrobu škrobu, potravin a mouky. Doprava po Praze a Středních Čechách zda Doprava po Praze a Středních Čechách zda Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Promin je tam toho vic ne jen kyska.


Ale nic to nemeni na tom ze s podmaslim fakt nedoporucuju a priste budu chyterjsi. Kvalitní krmná směs, zejména pro drůbež a prasata, by měla být vyrobena z pšenice, která je k těmto účelům vhodná. Výrobce by tedy měl upřednostnit. Je nutné dát pozor na nevhodný poměr a obsah minerálních látek.


Soubory cookie používáme k tomu, abychom vám usnadnili a zpříjemnili používání našich webových stránek.

Používáním našich webových stránek. Existuje tedy kukuřice krmná , moučná, okrasná, obecná, indiánská a mnohé další. Složení: kukuřice žlutá, kukuřice červená, oves celý, úsušky pícnin, peluška, hrách, svatojánský chléb, banánové chipsy, podzemnice loupaná, sušená mrkev, hrachové vločky, kukuřičné vločky, šípky, extrudované obiloviny.


Požadavky specifikované v této normě odpovídají podmínkám stanoveným pro jakost kukuřice Komisí Evropského společenství na základě průměrné jakosti kukuřice sklízeného ve Společenství a měly by sloužit k jednotnému posuzování jakosti kukuřice v celém Společenství. Pokračováním v používání služeb od 25. Pšenice pro potravinářské. Potřebujete pouze nebo minut.


Připravenost se kontroluje podle chuti. Stačí sehnat jedno semeno a zkusit. Cenné glycidové krmivo s vysokým obsahem lehce stravitelného škrobu. Je komponentem krmných směsí pro monogastrická a polygastrická zvířata. Pytlované i drobné balení krmná pšenice, ječmen, oves, kukuřice , pšeničný šrot, ječný šrot, kukuřičný šrot, drcená kukuřice , ovesné vločky, i řepkový šrot, pšeničné klíčky, pšeničné otruby vám v dobré kvalitě a vzhledem.


Kratší světelný den urychluje kvetení, ale zmenšuje počet listů a výšku rostlin. Pro využití dopadajícího světla je důležité rozmístění rostlin v porostu (hustší porost znamená větší rostliny). Pozdní výsev se odráží na špatném nasazení palic. Přepravu tohoto zboží nezajišťujeme.


Prodáme kukuřice krmnou 20-tun. Lubomír Hánečka Kroměříž Zlínský kraj Česk. Dobrý den paní Pařízková, zatím není kukuřice ZE OTIS Fna e-shopu dostupná.

V případě, že máte o tuto kukuřici zájem, tak ji prosím uveďte do poznámky v objednávce. Kolegyně Vám kukuřici rády přidají do objednávky. Vařená kukuřice je naprosto skvělou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat za minimum peněz.


Tedy v případě, že si ji vypěstujete na vlastní zahradě. Podávané množství se liší dle kategorie zvířat. Cukrová kukuřice se řadí mezi z pohledu pěstování velmi nenáročné plodiny, jež slibují solidní výnosy.


Ovcím, kozám se podává cca – 2g denně. Klasický partikl který není třeba představovat. I v dnešní době je kukuřice skvělá jako návnada i nástraha. Obchodování, informace o cenách agrokomodit, napojení na světové burzy Matif a CBOT. Kuchařka ochucovadlo bez glutamat.


Krmná směs granulovaná pro nosnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky