úterý 30. června 2015

Past na krtka

Těch možností je samozřejmě více a my Vám je všechny představíme. Past funguje na principu průchozí trubky, která je na obou koncích opatřena plastovou západkou upevněnou na pantících v horní části. Západka se dá lehce vmáčknout dovnitř, takže tam se škůdce dostane, ale ven ho západka už nepustí a zůstane uvězněn uvnitř.


Absolutní vítěz v boji proti krtkům (polním myším)! Již žádné krtince na pečlivě upravovaném trávníku.

Jaro je nejvhodnější čas k chycení krtků. Mechanická past na krtky a myši černá lze snadno aplikovat do chodbiček škůdců. Pasti na krtky a hlodavce lze použít opakovaně pro účinnou likvidaci. Hornbachu zakoupená past za 105kč,sice s eto jmenuje past na hryzce,v pytlíku jsou 2ks,vypadá to,jako drátěný hlavolam,odreje se krtina,do každý díry se zasune každá past ,zaaretuje se klacíkem,jelikož krtek nemá rád průvan,tak se díra přikryje prknem a do třech dnů ho máte,hajzla.


O napouštění krtčích chodeb acetylenem, výfukovými plyny, nebo zabíjení krtů elektřinou tu ani nebudu psát, protože při těchto způsobech hubení krtka může být zraněno víc lidí než krtků. Když na něj něco líčíte, dělejte to v rukavicích. Na lidský pach je zvíře velmi citlivé.

Jak vyhnat krtka ze zahrady? Kleště na krtky jsou rozepřeny pojistným plíškem, do kterého krtek nebo hraboš při pravidelném čištění svých chodeb narazí, odjistí past a ta jej pak polapí. Tato past účinně zabíjí krtky bez použití chemikálií nebo jedů. Past je odolná proti povětrnostním vlivům, proto ji lze používat opakovaně. Jak funguje past na krtka , polní myš Hlavní části pasti na krtka a polní myš jsou zubaté kleště, pružina a pojistný plíšek.


Kleště jsou sevřené pružinou, ale díky pojistnému plíšku zůstávají do okamžiku lapení krtka rozevřené. Likvidace krtka snadno a rychle. Rychlé a jednoduché nastavení. Plastová trubka se dvěma vchody.


Chycená zvířata můžete vypustit na vhodném místě. Unikátní systém pasti zaručuje maximální výsledek. Zbavte se destruktivních krtků a chraňte svůj dvůr s touto odolnou, profesionální pasti na krtky. Více informací najdete v sekci JAK NA TO.


Past na KRTKA V balení jsou dva kusy. Stlačte past do země tak, aby pánev pasti byla rovnoběžná se zemi. Několikrát vytáhněte rukojeť nahoru a dolů, to umožní snadnějšímu pohybu kopí do země a ze země.

Před nastavením pasti se ujistěte, že spouštěcí západky jsou mimo pánev pasti. Uchopte rám pasti, vytáhněte rukojeť nahoru a zajistěte pánev pasti pomocí západky. Po sklapnutí pasti vyndejte krtka a nastavte znovu. Past zabíjí krtky bez použití chemikálií nebo jedů. Dodává se plně smontovaná a má design pro použití v jakémkoliv typu pů ideální je pro písčitou půdu.


Každá past se dodává s ilustrovaným návodem k nastavení a umístění. Trubková past na krtka funguje jako průchozí trubka na krtka, která je na obou koncích opatřena západkou upevněnou na pantech v horní části. Boj s krtkem je běh na dlouhou trať.


To ví nejeden zahrádkář, který na své zahradě objeví hromádky tohoto nezvaného návštěvníka…. Tak si zkuste na krtka sami počíhat. Krtci mají dost pravidelný denní rytmus, takže si vyčíhejte, kdy dělají nejvíc krtinců.


Pak se je snažte co nejrychleji vykopat ven. Abyste ale zbytečně nečekali a nedělali ze sebe hlupáky s motykou v ruce, zapíchejte do jejich chodbiček špejle. Jakmile se začnou hýbat, kopejte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zvukový plašič na krtka V blízkosti nor můžete zkusit umístit elektronická nebo mechanická zařízení vydávající zvuk nebo vibrace. Ty krtky skutečně odpuzují.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky