středa 24. června 2015

Past na lišky

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Nejlepší sklopec na kuny. KE SKLOPCI ZÍSKÁTE POUZE U NÁS ZDARMA - Výbavu sklopce za 1Kč. Granule na kuny za Kč. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Zdarma dostanete začátečnickou sadu vybavenou kleštěmi, granulemi a závěsnými háčky.

Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného sklopce pro Vaše potřeby, neváhejte nás kontaktovat. Tato klec je od pasti oddělená pletivem. Profesionální sklopec na škodnou zvěř ZL105x34x42. Velice kvalitní pozinkovaná past s ochranou proti korozi, s jedním vstupem k umístěné nástraze a. Cenu dopravy s Vámi budeme řešit telefonicky nebo mailem.


Volat budeme na telefonní číslo uvedené ve vašich kontaktních údajích. Sklopná past na krysy a potkany Multi - rozměry 1x 3x 1mm, sklopec na krysy a potkany vyrobený z drátěného pozinkovaného pletiva určený na odchyt krys a potkanů. Sklopné pasti nevyužijete jen na kuny, ale třeba i potkany, lišky , lasice, jezevce nebo divoké kočky.


Narozdíl od želez nebo různých kutilských rad jako fridex do vajíčka, nebo chlorové tablety do bazénů, jsou pasti ke kunám. PASTI NA KUNY SKLOPCE NA KOČKY SKLOPCE NA LIŠKY Ke každému sklopci vám ZDARMA dodáme speciální granulovanou návnadu na lasicovité šelmy, kleště, rukavice, závěs na vajíčko a bodec na salámy, párky a sýry. Na kuny doporučujeme pro překrytí lidského pachu ze sklopce použít VÁBIDLO NA KUNY. Celá konstrukce pasti je pozinkovaná a ošetřená proti korozi.


Osvědčená past se používá k zasunutí do nory. Sklopce na lišky, tchoře, vydry nebo nutrie nabízíme v provedení s komorou na živou návnadu (vhodné na lišku) nebo průchozí se dvěma vstupy vhodné na plaché vydry, kuny, nutrie, bobra nebo jezevce. Jednostranná past se svisle padacími dvířky, průhlednou zadní stěnou a nášlapem je určena především k odchytu toulavých koček.


Klec – past na psy a lišky „VULCAN“ Skládací past – klec, která je snadno přenosná.

Vyrobená z ocelové sítě, povrchově upravené zinkováním. Nabízíme pasti na kuny, které Vám pomohou odchytit kunu na půdě, v kurníkunebo třeba u auta. Na závěr je třeba zajistit past proti převržení. Jedná se o jednu z nejdelších pastí na trhu.


Spuštění pasti je bleskurychlé. If you want to use “ past ” and “passin your sentence, you could write, “Boy, I hope I passed this test before it’s past the time to pass. I don’t think that’s the greatest sentence in the worl but it’s grammatically correct! Pasti na myši a potkany.


Uprostřed pasti je nášlap(spustí mechanizmus uzavření), s hákem na napíchnutí návnady. Vzdálenost nášlapu od vchodu je 80cm, což je nadlimitní vzdálenost pro všechna doporučená zvířata. Popis: Nabízíme nové, nepoužité sklopce na lišky , kuny a kočky.


Všechny díly pasti jsou pozinkované pro dlouhodobou životnost. Sklopec, past na odchyt lišek do nor a rour. Výhodou je , že dvířka pasti padají kolmo dolů. Do této pasti se už může chytit i mladá liška.


Použití : Zubaté kleště se silnou pružinou jsou rozevřeny a zajištěny pojistným plechem. Krtek při svém pohybu chodbami na past narazí a ta jej sevře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky