čtvrtek 25. června 2015

Bougainvillea pěstování

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Bugenvileu objevíme snad všude tam, kam se vypravíme na letní dovolenou. Ve své domovině v Brazílii dorůstá výšky až – m, kde roste jako strom nebo. Rostlina vyžaduje zvláště v parném létě dostatek vláhy, protože odpařuje značné množství vody. V létě jí na zahradě vybereme místo chráněné před deštěm.


A určitě nezapomeneme na hnojení. Při každém zalití přidáme menší množstvím hnojiva, než je udáváno na obalu, a používáme hnojiva s vyšším obsahem fosforu. Poměrně často skloňovaný rod bougainvillea se skládá z celkem různých jednak stromovitých a jednak popínavých druhů rostlin.


V létě je přemístíme ven, na místo chráněné před větrem.

A jak píší téměř ve všech svých článcích – pokud známe původ rostliny, klima, ze kterého pochází, máme i návod na její pěstování. Od května rostlina vyžaduje pobyt venku na slunném stanovišti při jižní zdi, takzvané letnění. Bougainvillea (Bugenvilea): popis, kultivary, návody na pěstování a množení a prodej. Příčinou nedostatečného kvetení může být rovněž příliš tmavé nebo špatně větrané stanoviště po dobu pěstování v období klidu.


V teplých krajích prorůstá tato rostlina dokonce celé domovní zdi, po letech může vytvořit při správném zastřihávání vzhled stromu a dokonce bývá pěstována i jako bonsai. Máte-li možnost,tak bych doporučil smíchat kompostovou zeminu. Mit HolidayCheck Tiefpreisgarantie! Top Hotels zu Top Preisen buchen! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Patří do čeledi Pupalkovité. U nás se používá jako mobilní zeleň. A její něžné květy ho natolik okouzlily, že se okamžitě pustil do pěstování.


S větším či menším úspěchem. Pokud jí vyhovíte v několika zásadních podmínkách pěstování , bude. Jak správně pěstovat a přesazovat bougainvilleu.


Bugenvilea je rodové označení pro téměř 3druhů rostlin.

Dobrý den, mám bouganvilii, kterou bych ráda přesadila do nové zeminy. Běžné pěstování je v nádobách, přes zimu umístěných do skleníků či zimních zahra přes léto pak letněná venku, na slunném stanovišti. Mladé rostliny přesazujeme každý rok. Má nejčastěji domovinu v Řecku, Chorvatsku či Itálii, pochází však z Brazílie.


V kbelících může dosáhnout značné výšky – až m. Má vejčité až kopinaté listy. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Schau Dir Angebote von ‪Top Brands‬ auf eBay an.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky