pátek 22. června 2018

Bazén čestlice

Palác relaxu nabídne devatenáct metrů dlouhý bazén, vířivku nebo relaxační terasu s lehátky, což ocení zejména rodiče. Aquapalace Praha – Čestlice 3. Palác relax má k dispozici plavecký bazén, ale odpočinete si ve vířivce či na masážní lavici. Dále se zde nachází bazén s potápěčskou jámou pro milovníky potápění do hloubek.


Najdete zde devatenáct metrů dlouhý bazén s nádherně modrou hladinou, vířivku, masážní lavici nebo celou relaxační terasu. Palác pokladů je pak určen zejména pro rodiny s dětmi.

Dominantou tohoto paláce je vrak pirátské lodi, který můžete osobně celý prozkoumat. Potřebujete-li přece jen nějaký pohyb, využijte m dlouhý plavecký bazén. Provozní doba: Každý den, ale tak proměnlivá, že bude nejlepší, když si ji najdete zde. Vážení návštěvníci, od 1. AquaPalace Praha-Čestlice nabízí svým návštěvníkům tři paláce, které poskytují rozsáhlé možnosti jak zábavy, tak i relaxace. Stejně tak o víkendech v červnu budete mít otevřen i mokrý bar.


Naleznete u nás vše, co potřebujete k odpočinku, vodnímu vyžití a zdravému pohybu - vnitřní bazény, střešní bazén, saunu a také posilovnu. Ať už jde o novostavbu nebo renovaci: zde najdete naše tipy od profesionála pro hrubou stavbu, suchou výstavbu, renovaci a dokončovací stavební práce.

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý, od milovníků adrenalinu, přes vyznavače mořského vlnobití, až po jedince, kteří preferují kondiční plavání v plaveckém bazénu nebo relaxaci na lehátku či ve vířivce.


SPA - moderní relaxační prostor se specifickými regeneračními procesy. Dále fitness a množstí nápojových a zmrzlinových barů. Vás tobogánů (nejdelší z nich měří 1metrů), skluzavky, spacebowl, potápěčský tubus o hloubce metrů, bazén s umělým mořským vlnobitím, vířivky a masážní lavice. Provozujeme bazén o délce 50m, parní lázně, finské sauny či aquapark s mnoha atrakcemi, jako například divoká řeka, vířivka, skluzavka a tobogány. K dispozici je dětské brouzdaliště s hloubkou 20cm a prolézačkou či výukový prostor pro školy a rodiče s malými dětmi.


Divers Direct, Čestlice. Představujeme: Žluté lázn ě. Permanentky do Žlutých lázní i dětského areálu. Fun Park Žirafa je největším zábavním parkem pro děti v Praze.

Atrakce pro všechny věkové kategorie. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do minut napouštět vodu.


Po skončení bazénové sezóny stačí bazén vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Přihlaste se k odběru novinek. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Nejhlubší veřejně přístupný potápěčský bazén v ČR. Nejzajímavější umělou lokalitou je bezesporu Potápěčská jáma.


Plavecký bazén splňuje nejpřísnější hygienická kritéria. Výuku zajišťujeme prostřednictvím kvalifikovaných a zkušených instruktorek v souladu s bezpečnostními zásadami a metodickými pokyny MŠMT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky