pátek 29. června 2018

Lišta na motorovou pilu

Důležitou součástí každé řetězové pily je vodící lišta. V naší nabídce najdete lišty vhodné pro profesionální i hobby použití. Lišty Oregon jsou dobrou volbou pro profesionální dřevorubce, tesaře, farmáře, arboristy, hasiče, i pro údržbu zeleně kolem domu a zpracování palivového dřeva. Rozhodl jsem se, že nebudu dělat reklamu zadarmo cizím firmám, ale sobě, tak jsem si ozdobil pilu.


Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. V žádném případě se vodicí lišta na motorovou pilu neměří v celé délce, ale jen její řezná část, která vyčnívá z motorové pily ven.

Lišta pro dřevorubce používající pilu střední až velké velikosti s řetězem. Lišta na motorovou pilu Husqvarna a její poškození Dnes se podíváme, jak vypadá špatně udržovaná lišta na motorovou pilu Husqvarna , kterou nám přinesl jeden z našich zákazníků. Vodící kolečko se nýty. Již na první pohled bylo vidět špatné napnutí pilového řetězu, o kterém jsme pojednávali již v minulém článku. Prodám motorovou pilu Dolmar PS- obsah 33ccm, výkon 3kW, lišta 35cm.


Na základě tohoto čísla lze najít ekvivalent pomocí hodnot uvedených v této tabulce. Ostatní výrobci řetězů uvádějí tento údaj podobným způsobem, na základě těchto informací můžete zvolit odpovídající řetěz nebo nás můžete kontaktovat a my Vám se správným výběrem rádi pomůžeme :) Počet vodících článků. Nevím kdo koho nepochopil, položil jsem jasnou otázku.

Neptal jsem se co lejete do pily ani na řetěz, ale otázka zněla, jestli mažete kolečko u lišty olejem. Starší označení lišty Oregon 188SLHD009. Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po kompletní válce, nebo například zapalování. Pila není použita, záruka do 20. Návod k obsluze, záruční list, 2litry oleje Mogul Alfa Profi.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.


Vás spýtať ktorý máte skusenosti s týmito pilamy akú lištu kupiť mením ich takmer každý mesiac vždy sa rosipe koliečko je to. Lišty a reťaze na motorové píly za najlepšie ceny na trhu. Tovar skladom Vám dodáme do hodín. Vodiaca lišta na motorovú pílu.


V žiadnom prípade sa lišta nemeria v celej dĺžke, ale len jej rezná časť, ktorá vyčnieva z motorovej píly von. Z priložených fotiek (lišta 38cm) je zrejmé, že pri nameraní 38cm vychádza na neurčitý bod na reznej lište cca ku kanáliku mazania. Náhradní díly odkorňovače na motorovou pilu.


Produkty pro Vás připravujeme. Stavte se sem, prosím, později a náhradní díly pro odkorňovače zde budo. K liště od Stihl si musíte nechat od soustružníka vysoustružit dvě podložky na štefty, pak nebude volně, horší je to s dírama na olej a šponovák.

Každopádně problém rolltopů jste si do velké míry způsobil sám, nemažte a vydrží. Pokud chcete mazat, tak zásadně mazivem k tomu určeným a musíte mazat každý řezací den. Dříve, než si motorovou pilu zakoupíte, musíte vědět, jak často jej budete používat. Důležité je také si odpověď na otázku, kde budete pilu používat.


Jedná totiž o dosti hlučný přístroj. Příslušenství pro pily) Hodnocení produktu:. Vyrobíme Vám řetěz dle Vašich požadavků, vyberte z možností výše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky