středa 27. června 2018

Plastová šachta na vrtanou studnu

Hlavní účel šachet je k napojení čerpadla, systému pro závlahu vody a různá další zařízení. Vstup je štandardne zakrytý plastovým poklopom. EPS 1S alebo v nezateplenej verzii.


Oba typy majú pod poklopom vrchné polystyrénové zateplenie. Naše aktuální nabídka poctivých, plastových, šachet na vrt, je velmi široká.

To proto, že i vaše požadavky na šachtu na vrt (záhlaví studny). VRTON je plastová vodotěsná šachta kruhového průřezu, určená k osazení do terénu. V plášti šachty je připraven prostup pro potrubí vodovodní přípojky a pro elektro kabely. Dále je ve dně šachty instalováno hrdlo pro instalaci na zhlaví vrtu. Vodotěsné tělo šachty na vrtané studny umožňuje pohodlnou instalaci čerpadla, vodoměru, výpustí, armatur, závlahových systémů a podobně.


PLASTOVÁ ŠACHTA VRTON NA VRTANOU STUDNU - Šachta za super cenu. Rozhodli jste se využívat vlastní vodní zdroj?

Plastová šachta na vrtanou. Manipulačné šachty vŕtaných studní sú vyrobené z polypropylénu (PP). Sú v nej umiestnené elektrické zariadenia, rozvody armatúry, tlaková expanzná nádoba, filtračné zložky a hlavne prívod vody z vrtu. Sú vyrobené z certifikovaných polypropylénových dosiek a sú samonosné. Počet prechodov a rozmer šachty sa dá prispôsobiť podľa požiadaviek.


Súčasťou šachty je poklop, stúpadlá, prechod na potrubie, prechod na el. V cenníku sú najbežnejšie používané typy šácht, na želanie vyrobíme aj iný rozmer. Proč naše šachty na vrtanou studnu ? Možnost volby: Naše společnost se snaží vycházet zákazníkům vstříc, a tak Vám ji po domluvě můžeme upravit na pojezdovou. Vodomerná šachta na vŕtanú studňu na ukončenie vrtu a uloženie čerpacej techniky.


Na dne šachty je pripravený vodotesný prestup 1112141a 2mm. Veľkosť vnútorného priestoru vodomernej šachty je optimalizovaný. Slúžia na vytvorenie manipulačného priestoru pre osadenie a pripojenie ponorného čerpadla. SSV SSVa SSO sú vhodné na umiestnenie celej čerpacej zostavy vrátane tlakovej nádoby a všetkých potrebných armatúr a el.


Photo: Šachta na vrtanou studnu AS- STUDNA. Jedná se o plastovou samonosnou vodotěsnou šachtu , nasazenou na konec pažení vrtu, která slouží k uložení.

LEISTER na potřebnou výšku. Na studnu jednoznacne vhodnesia nakolko je tam elektrika. Ich moderná technológia zaručuje jednoduchú montáž a bezproblémový prístup. Poklop plastový na studnu.


Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku. Poptávka: plastová studniční šachta pro vrtanou studnu , celá ČR – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Samonosné šachty na vrt stačí díky své konstrukci osadit pouze na předem připravenou základnovou betonovou desku a. Ponúkame komplexné riešenia pri realizácií studne. Vedľa nej za 130€ nádrž na pitnú vodu, metrový priemer, bez vstupného otvoru, takže vrchný dekel priemer meter a pochôdzi.


Konečná suma po dohode 120€, váha možno 20kg. Na dno som vyrezal otvor pre vstup studničnej rúry a ešte sa chystám po obvode dna navŕtať maličké dierky na odvod skondezovanej vody do štrkového lôžka pod nádobou. Je riešením pre rodinné domy s vodomerom mimo domu a pre líniové stavby vodovodov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky