čtvrtek 21. června 2018

Ruční vertikutátor gardena

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Lze jej používat v průběhu celé sezóny a je-li používán pravidelně, pomáhá zabraňovat tvorbě mechu.


GARDENA je přední značka kvalitního zahradního nářadí a nabízí inovativní řešení pro každodenní práci o zahradu. Prozkoumejte svět GARDENA.

Oživuje tak travní drn do hloubky. Provzdušňovače nezasahují přímo do hlíny, ale pomocí hustého systému drápků sbírají odumřelé části rostlin a mechů. Gardena tento produkt zkonstruovala natolik dobře, že je ochotna na něj nabí. Kypřič trávníku z řady GARDENA combisystem slouží k odstraňování mechu, travní plsti a plevele. Zlepšuje absorpci vzduchu, vody a živin do trávníku.


Tento ruční kultivátor je vhodný pro kultivaci zahra rozrušování drnů, k provzdušňování trávníků a travnatých ploch, přípravu záhonů pro sazenice a rostliny. Kultivátor je snadno ovladatelný a nenáročný na údržbu.

Má ergonomické design pro lepší pohodlí při práci. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Na takové účely se dobře hodí ruční vertikutátory. S těmito přístroji nicméně musíte pro dosažení dobrého výsledku zapojit trochu fyzické síly.


Snadná práce s úsporou námahy pomocí zdvižné osy. Profi vedený vertikutátor – skarifikátor určený na vertikální prořez drnu, provzdušnění a odstranění plsti v trávnících zahrad i golfových greenů. Vertikutátor GARDENA pracuje jemnějším způsobem.


Testsieger und erzielte den Bestwert. Super-Angebote für G Ardena hier im Preisvergleich bei Preis. Akumulátorový vertikutátor – provzdušňovač trávníku. Obsluha a práce s vertikutát. Má odnímatelný koš na sběr travního odpadu, který použijete, nechcete-li nechat zbytky trávy zetlít.


Novinky do Vašeho e-mailu. Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách v profesionálním nářadí, výhodných nabídkách. Přehledný e-shop ve kterém naleznete kompletní sortiment značek Gardena a Mcculloch.


Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu.

Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou. Určeno pro travní plochy do 6m 2. Disponuje sběrným košem o obsahu l. Pomůže snadno odstranit z trávníku travní plsť, která mu zabraňuje přijímat vodu a další živiny. K oslovování zákazníků, kteří svou zahradu považují za „živoucí prostor, který je součástí přírody“ a místo dobré pohody, rekreace a zábavy, využívá emocionální přístup. Tyto nože svým otáčivým pohybem a ostrostí snadno zajíždí do půdy, kterou tímto naruší a provzdušní. Jedná se o zvláštní typ, kdy klasické hroty, nahradily ostré špičaté lehce zahnuté nože.


Válec s ocelovými drátky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro dosažení zdravého trávníku by měla být pomocí vertikutátoru jednou nebo dvakrát ročně odstraněna zplstnatělá tráva a mech.


Nože vyrobené z pozinkované oceli se zarývají do trávníku a vytahují plevel a mech. Nabízíme k prodeji Sběrný koš pro el. Elektrický provzdušňovač na trávu pracuje jemnějším způsobem.


Svými třemi hroty, vyrobenými z vysoce kvalitní oceli a. Chcete si pořídit vertikutátor, ale nevíte si rady s jeho výběrem? V tomto článku se zaměříme na výběr správného a kvalitního vertikutátoru. Dozvíte se, jaké existují typy a které parametry jsou pro výběr tohoto kvalitního zahradního pomocníka nejdůležitější. Pro menší plochu trávníku můžeme využít verkutitátor ruční (vertikutační hrábě), jsou vybaveny ostrými noži, které odstraňují travní plsť z trávníku.


Při vertikutaci se nože zařezá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky