čtvrtek 28. června 2018

Vodní klouzačka na zahradu

Vodní skluzavky na zahradu splňují nejen tyto požadavky ve všech ohledech. Dobrou zprávou na závěr je, že kvalitní kousek koupíte už od několika desítek eur. Stačí rozbalit, připojit hadici a je hotovo. Dvě oddělené dráhy umožňují dětem poměřit své dovednosti a zasoutěžit si.


Mezi drahami je soustava fontánek, které zajišťují hladký a rychlý skluz.

Na konci skluzavky je měkký okraj jako ochrana před vyjetím z dráhy na suchý trávník. XXL vodní skluzavka na zahradu Úžasná zábava pro děti na zahradu na horké letní dny! Vodou je kropena jak klouzačka, tak i plachta.


Skluzavku je možné snadno a rychle složit. Hračky na zahradu značky Little Tikes vynikají vysokou kvalitou použitého materiálu, který je stálobarevný za povětrnostních podmínekme a vydrží na zahradě dlouhá léta. Vodní klouzačka najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

K dispozici máš dva nafukovací surfy. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Jezdí parádně, plně funkční, neporušená, jen vybledlá od Slunce. Skvělou zábavu zajistíte připojením zahradní hadice, která způsobí, že z trysek umístěných na boku skluzavky začne stříkat voda. Skvělá jízda končí v bazénku naplněném vodou, která se ve chvíli dojezdu změní v divoký a vzrušující gejzír!


Balení obsahuje opravný set. Zahradní vodní klouzačka Co budeme potřebovat? Dětská vodní skluzavka na zahradu.


Děti si rády ze skluzavky dělají i závodní dráhu pro autíčka, holčičky nechají sklouznout i panenky – dětská fantazie nezná mezí, a díky hracím prvkům jim jejich tvořivost pomáháme rozvinout. S touto vodní skluzavkou si děti užijí spoustu zábavy a legrace. Zároveň se stane skvělým osvěžením pro letní dny. Děti Tipy a rady Zahrada Léto a teplé počasí přímo svádějí k vodním radovánkám.


A pokud nemáte vlastní bazén nebo neradi n. Vyrobeno ze zvlášť stabilního a. Porovnejte ceny zjistěte dostupnost přečtěte si recenze produktů nebo. Stačí jen rozbalit na zahradě, nafouknout, připojit zahradní hadici nebo namokřit vodou a zábava může začít. Vtiskněte své zahradě punc originality.

Ozdobte ji dekoracemi na zahradu podle svého vkusu. Zahradám sluší dřevěné a keramické ozdoby. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Obří skluzavka včetně dvou surfů se skvěle hodí pro horké, teplé dny. Po natečení určitého množství vody. Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě , nebo u vody. Velká klouzačka s kovovou konstrukcí na zahradu.


Délka skluzné plochy je 2cm. Je vyrobena z vysoce odolného materiálu. Sháníte skluzavky pro děti? Nabízíme Vám plastové a vodní dětské skluzavky.


Na jakoukoli zahradu se zase hodí fontánka –a třeba i na terasu. Když ji ale umístíte do zahradního jezírka, získáte vynikající zvlhčovač vzduchu – úpravu mikroklimatu v zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky