středa 23. listopadu 2016

Ceny aqualand moravia

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Léto už jsme v Aqualandu Moravia odstartovali 15. Upozorňujeme, že v deň odchodu nie je k dispozícii bezplatný vstup do aquaparku.


Aqualand Inn se nachází v Pasohlávkách, metrů od Aqualandu Moravia. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Součástí hotelu jsou venkovní bazény, a to jak celoroční, tak sezónní. Můžete si také vychutnat drink v baru.


Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Der Aquapark befindet sich nahe der Gemeinde Pasohlávky. Ubytování na jižní Moravě Booking. Permanentka na vstupy platí dní od aktivace na pokladně Aqualandu Moravia.


Každý vstup je celodenní a platí pro osobu. Aqualand Moravia má rodinný vstup i pro větší rodiny dospělí a až děti, děti jsou však do 1cm. CENA je příliž vysoká…jak vstupného tak veškeré jídlo a pití… výřivka výří jen občas… Hodnocená nabídka: Celý den v Aqualandu Moravia: až do konce září 23. Ceník Aqualandu Moravia Aquapark v Pasohlávkách zveřejnil ceny vstupného.


Ivaní prochází cyklostezky, vinné stezky, možnost rybaření, houbaření, koupání, výletů. Dlouho očekávaný ceník byl zveřejněn. Nenaplnily se katastrofické scénáře některých diskutujících na facebooku, kdy se zmiňoval ceník až dvojnásobný oproti skutečnosti. Dobrá dostupnosť a skvelé ceny ! Rezervujte online, zaplaťte v hoteli. Mnoho volných pokojů za skvělé ceny.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma aqualand moravia. Ušetříte tak čas i peníze. Sauna by neměla chybět - kromě finské klasiky můžete vyzkoušet provoněnou biosaunu, aroma lázeň, infrakabinu nebo tepidarium a cladarium, které příjemně prohřeje a uvolní Vaše tělo.

Víkendy jsou pak vyhrazeny saunové show a ceremoniálům zkušených saunerů. Aquapark Moravia neboli také AQUALAND MORAVIA , je název nejzábavnějšího a také nejmodernějšího vodního světa v celé České republice. V Aqualandu Moravia na vás čeká celkem toboganů a skluzavek, vyzkoušíte až bazénů včet­ně dvou nových venkovních s teplotou vody °C a jedinečným výhledem na Pálavu.


U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash, dětské skluzavky. Následně si na Slevíně můžete všechny slevy filtrovat podle různých parametrů - výše slevy, ceny , zbývajícího času, počtu prodejů a oblíbenosti. Hromadné slevy jedině na Slevíně! Platné do konca októbra, aj v lete. Celodenní AQUALAND MORAVIA Platí: PO-NE.


V rámci letního areálu můžete nerušeně relaxovat. Therme Laa už by mě lákalo jedině v zimě, kdy si plavete v teplém venkovním bazénu a přitom sněží. Koupejte se nebo relaxujte v. Přímé kontakty, konkrétní ceny , přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Tak to jsme tu skutečně ještě neměli!


Vstup mohou využít až libovolné osoby a až dítě do 1centimetrů, může se tedy přijít vykoupat babička s vnukem, kamarádi s dítětem nebo jen dvojice jako pár a zažít tak neuvěřitelný relax v srdci Pálavy na jižní Moravě. Areál aquaparku vznikl spolufinancováním Evropskou Unií, jako strategický projekt v oblasti cestovního ruchu Jihomoravského kraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky